|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   THT 1:960
22.1.2007 15:53:22   
Anonimen
Izvid, ki sem ga dobila iz THT je bil 1:960, AFP ni povišan (stara 24 let)

Kakšne rezultate ste imele ve, ki ste imele podobno razmerje kot jaz, je bilo na koncu z vašimi otročki vse uredu ali se je na koncu izkazalao da je res kaj narobe.

Hvala za ogovore in upam da me malo pomirite, ker mi gre vse mogoče po glavi.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: THT 1:960
22.1.2007 17:03:30   
pebi
Jaz sicer nisem šla na THT, sem pa imela razmerje pri NS 1:860, stara sem bila toliko kot ti in imam zdaj doma zdravega otročka. držim pesti, da se bo tudi pri tebi vse dobro izteklo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 19:28:42   
malecka_mateja
jaz sem imela 1:370 pa še nevm kak bo mam še tri tedne do konca!amapk držikm pesti na najboljše!
pa poskušam gledat optimistično!
tak da držim pesti zame in zate!
te pa popolnoma razumem jaz se s tem ubadam že celo nosečnost!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 19:37:41   
Jasy
Ja hvala malecka_mateja, tudi jaz zate držim pesti da bo s tvojo punčko in z mojim/mojo tudi

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?