|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Endokrinolog in izvidi
22.1.2007 13:25:59   
Anonimen
Pozdravljene!

Kot ste opazile se javljem zelo zelo redko, spremljam pa vas vsak dan. Res ste super punce tukaj gor na RR!user posted image user posted image
No zanima me, če mogoče katera ve koliko časa je treba čakati na izvide endokrinologa? Imam namreč PCO kot ogromno punc tukaj na RR in M dobim mogoče 2x letno, zato mi je moja G dala napotnico za endokrinologa na polikliniki. S partnerjev delava na user posted image že več kot eno leto in se nč ne prime. Čakalna doba za pregled je 3 mesece, zdej pa sem slišala da je treba na izvid čakat še en mesec. Je to res? Torej vse skupaj 4 mesece, da izveš na čem si??? user posted image Hvala za odg. in da bi vse čim prej zagledale svoje user posted image user posted image !

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Endokrinolog in izvidi
23.1.2007 13:49:15   
Anonimen
Nobena na RR ni bila na hormonskih preiskavah? user posted image Ja nč, pol pa... lep dan vam želim....user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 14:18:10   
hati
Nana22 pozdravljena.

Kako poteka pregled pri endokrinologu ti ne znam povedat. Meni je ginekolog dal pregledati samo dva hormona in sicer FSH in PRL. To sem naredila kar v domači ambulanti in je bil izvid v eni uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 12:12:56   
polma
Nana22, rada bi ti pomagala pa ne vem kaj je PCO. Jaz hodim k endokrinologu zaradi zvišanega prolaktina v krvi, zato imam tudi težave z zanositvijo in, če ne bi jemala bromergona, celo ne bi imela M.
Aja, PCO- to pomeni mogoče-policistični jajčniki?? Sem nova na forumu, pa še ne poznam vaših izrazov. Skratka.. Preiskave se res lahko zavlečejo, sem napisala že v temi o povišanem prolaktinu, poglej si. Ampak, ne vem, kaj bodo gledali pri tebi. Zakaj moraš k endokrinologu, kaj ti bo pogledal? Kaj sumi zdravnik, ki te je poslal na endo ? Malo mi napiši. LP!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2007 22:13:22   
Anonimen
Ejla polma!user posted image

Ja, PCO pomeni policistični jajčniki. Endokrinologa imam drugi mesec in sicer mi je G dala napotnico na kateri piše: prosim za pregled, mnenje in terapijo. Verjetno odvzem krvi in hormonska preiskava. Tudi jaz sploh nimam M, mogoče 1x letno, če mam srečo!user posted image   Zaradi tega seveda tudi ne morem zanositi. Zanima me edino, koliko časa se čaka na izvide teh hormonskih preiskav user posted image Se je pri tebi stanje kaj izboljšalo, te čakajo še kakšne preiskave?

Lp

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 11:03:22   
polma
Nana22! Oprosti, nisem imela časa te dni. Hormonski test so naredeili tudi meni, vse je ok s spolnimi hormoni. Kar se tiče prolaktina je  pa tak, da moram jest Bromergon 2krat dnevno. Kot najstnica sem imela težave s ščitnico, endokrinološko kliniko obiskujem že skoraj 20 let user posted image . Glej-znak povišanega prolaktina je izcedek iz dojk. Meni se je poznalo tudi na telesni teži, ker se nisem samo zredila, ampak sem bila vsa polna vode-če me je kdo prijel za roko so se mi poznali prsti, zatečena sem bila. Da ne rečem, da sem bila tako utrujenam, zbita, da sem mislila, da je z mano konec.  Kar se tiče ščitnice, sem imela zadebeljeno, to se pozna kot izboklina na vratu. zdaj imam ščitnico tudi ok. Taki so znaki, recimo. Če imaš karkoli od tega vsaj približno veš.
Ampak raziskave se res vlečejo, veš. Pregled hormonov pa samo kak mesec. Saj sem že rekla, če bi vedela da se 1 leto tako hitro obrne, bi napotnice za vse preiskave oddala naenkrat. Če je to sploh možno. Ker jaz sem morala zaradi prolaktina na slikanje glave 2krat. Upam, da nimaš tega!
midva bova zdaj začela delat na user posted image , bom poročala. Drži se, upam da sem te pomirila user posted image . LP!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 18:14:29   
Anonimen
polma, hvala za odgovor! Sem vesela da se ti je vse uredilo in ti želim da čimprej ugledaš user posted image user posted image !!!

Lp

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?