Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 7:35:36
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem imela glivice, pa mi je pedpisala Canesten vaginete in kremo. Edino kar je, da je bilo to po 3 mesecih. Načeloma od začetka odsvetujejo jemanje kakršihkoli tablet. Jaz sem sicer ko še nisem vedela jemala amoksiklav in lekadol, pa ni bilo nič narobe. Najbolje da pokličeš svojega ginekologa kaj lahko in kaj ne. lp Lunca
|
|
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 7:37:30
|
|
|
|
Dolina
|
Ojla, jaz bi na tvojem mestu poklicala G in vprašala za nasvet oz ali lahko prideš takoj na pregled. Ne vem, kakšna zdravila imaš doma, ampak do 12. tedna naj ne bi vzela NIČ od zdravil, ker so takrat najbolj nevarna za tvojo pikico. Lp, Dolina
|
|
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 7:45:03
|
|
|
|
dana
|
Jaz sem fasala to vnetje tam okrog 12 tedna, pa sem se kar s canestenom mazala ker sem ga imela še od prej, ker na navodilih nič ne piše da se med nosečnostjo ne bi smel uporabljati, pa tud v lekarni so mi rekli, da lahko uporabljam mazilo. Drugače se pa jaz v času vnetja umivam s Taheebo čajem in moram reči, da kar zlo pomaga, aja pa dnevni vložki se pri meni tudi obnesejo ker vložek ves tok popivna. Tko je pri meni, kar pa ne velja da pomaga tudi drugim! lp dana
|
|
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 9:33:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni so se na začetku nosečnosti kar naprej pojavljale glivice. Noben Canesten, noben Daktarin ni pomagal. Sem imela že pol kufer, kar naprej sem bila pri G. Potem pa sem šla v lekarno vprašat, če imajo kaj blagega brez recepta. Dali so mi Vagisan vaginalete, ki so takoj pomagale, niti se niso glivice pojavile nazaj. Vsebujejo samo mlečno kislino. Ko sem povedala G, mi je še on za vsak slučaj, če bi se to ponovilo, predpisal Vagisan na recept. Po mojih izkušnjah so super, pa nobenih stranskih učinkov nimajo.
|
|
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 9:37:15
|
|
|
|
JASNA D
|
Če ni prehudo, lahko kot "naraven" način uporabiš navaden jogurt ali pa tisti Actimel ali kaj podobnega. Tako so svetovali meni. Pomaga pa le v primeru, da ni vnetje prehudo. Jasna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2004 11:25:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Lepo prosim za nasvete - vnetje??? 13.9.2004 11:41:11
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla! Jaz sem noseča 11 t in sem imela že pred nosečnostjo probleme z glivicami. Kar se G tiče, jaz bi ti svetovala, da pojdi na urgenco (ginekološka ambulanta). Ne bi te rada prestrašila, gre zato, da te bodo ziher vzeli, pregledali in so zelo prijazni. Jaz sem imela prvi pregled pri svojem G šele v 11 t in sem zato zaradi krvavitev v 6 t in 8 t preprosto šla na urgenco. Glede na to, da ime je zdaj moj G naročil šele 8.11., bom, če bo kaj narobe, spet šla na urgenco. Enkrat sem imela celo srečo in me je na urgenci pregledal prav moj osebni G. Kar se tiče glivic, bi se strinjala z eno od punc, ki je predlagala spanje brez hlačk, takrat, ko pa jih moraš nositi pa čimvečkrat menjavaj dnevne vložke. Kar se slabosti tiče, pa priporočam prepečenec pa pa:sloncek: Sončnica
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?