Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 21.1.2007 12:25:50
|
|
|
|
mia-2
|
Ker si ravno iz Celja pojdi v trgovino Elna na Gosposki ul..Lahko izbereš določen kroj v reviji in ti ga prodajalka potem poišče.Imajo kar veliko izbiro.Če se ne motim sem pred kratkim pri njih videla da imajo kroje za maškare v posebni reviji.
|
|
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 21.1.2007 16:21:21
|
|
|
|
atteya
|
Jaz imam nekaj krojev iz predlanske burde. sem jo kupila ravno v času pusta. Lahko ti v mailu najprej pošljem slike oblačil, potem pa če ti bo všeč se dogovoriva za kroj.
|
|
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 29.1.2007 12:59:31
|
|
|
|
žiža
|
Jaz neredim kroje sama. Drugače ima pa burda veliko. V prodajalnah z metrskim blagom in šivilskim priborom imajo sigurno letne kataloge, kjer si izbereš kroj. Če ga nimajo na zalogi ga dobiš v parih dneh.
|
|
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 29.1.2007 13:07:35
|
|
|
|
MarijaPo
|
Danes siva zelo malo ljudi, ker se ne splaca. Blago je drago in le redko kje ga prodajajo. Kroje dobis v burdi (Burda ModeWelt) ali pa v letnem katalogu v stacunah z blagovi. Poleg tega dobis kroje tudi v reviji Ottobre, ki je prav za otroke. Prodajajo jo pa npr. v Leclercu, poklici na Distriest, ki so uvozniki za to revijo in povprasaj, ce prodajajo Ottobre kje v Celju. Pa prijetno delo!
|
|
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 29.1.2007 19:18:32
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Hojla! Kadar imam čas in voljo šivam zelo rada. Poglej na spodnji naslov. Kroje si lahko tudi naročiš. Za Celje ne vem, v Ljubljani pa jih prodajajo v Centromerkurju. Baby - burdamode.com
|
|
|
|
RE: kroji za šivanje oblačil 30.1.2007 13:18:01
|
|
|
|
žiža
|
Če šivaš sama in pri tem uživaš, se šivanje definitivno splača. Trgovin z metrskim blagom je kar precej. Celo zelo odičnih poznam kar nekaj. Dobi se glih karkoli se zmisliš. Cene so pa zelo različne. Jaz tako porgešam mal več časa, da bi lahko spet s polno paro šivala. Velik užitkov
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?