|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta za alergike
19.1.2007 16:19:36   
piščanc
iskala sem kakšne posebne torte za našega mališana in sem našla naslednje:

Slaščice Mihalek, Celovška - imajo vegansko torto (baje je zelo dobra) - narejena je iz kokosove maščobe in primerna za vse, ki ne prenašajo živalskih beljakovin (smetana, mleko, jajca)

slaščičarna Ulla, Črnuče - imajo torto iz rastlinske smetane, brez glutena in dietne torte. njihova posebnost pa je zilijon motivov in oblik. na torto lahko preslikajo (hostja) kakršnokoli sliko v računalniški obliki

iz malega zraste veliko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta za alergike
19.1.2007 16:26:18   
Anonimen
Pa Lincer v Kranjuuser posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 18:01:49   
darjatimci
Meni se pa zdijo te torte zelo drage.Zato se jaz kar sama lotm dela,lani sem naredila podobno kot so tiste torte-pite iz  okroglega nazobčenega modela,bila je odlična.Letos bo še lažje,saj se zdaj dobi tudi sojina smetana v spreyu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 10:30:24   
piščanc
se strinjam s tabo darjatimci, pa še najbolj zaupam svoji kuhi, da je res alergen free. samo jaz ne znam narediti tako dobre iz alternativnih sestavin, mogoče bolj pito kot torto (biskvit + sadje). če imaš kakšen dober recept bi se priporočila user posted image .
midva sva torto kupila kar za darilo za rd obema (itak sta po praznikih dobila vse mogoče igrače in obleke).

iz malega zraste veliko

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 20:21:26   
darjatimci
Mi imamo jajce že dovoljeno zato je precej lažje narediti biskvit.Prej ko ga še nismo smeli pa sem uporabljala čičerikino moko,res pa je testo bolj krhko,kot pita,ampak mene tolaži samo to,da nam alergije počasi izzvenevajo in bomo kmalu na bolj raznovrstni prehrani.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 21:00:13   
kaja29
hoj a mi lahko posredujete kakšen recept ali pa ke najdem take recepte, saj bi tudi jaz radda za rojstni dan moji bibi pripravila tortico brez jajc in glitena

prosim za pomoč

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 14:38:06   
BarbaraO
V LJ je tudi trgovinica Bios-M, kjer prodajajo kar veliko različnih živil za vse mogoče alergije (tudi celiakijo), delajo pa tudi torte. Je pa res, da so obupno drage. Mi smo dali letos za metuljčka 49 EUR!!! Groza, kako curijo! Prodajajo pa tudi nadomestek jajc v prahu, ki se ga lahko uporabi pri peki peciva, palačink ipd. Oni tudi zalagajo s temi živili nekatere Mercatorjeve in Sparove trgovine. Lahko jih pa počekirate tudi na internetu.

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?