Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boraks glicerol globule??? 19.1.2007 7:41:10
|
|
|
|
tinaaja
|
ja, veliko nosecnic jih uporablja in so dovoljene tudi v prvem trimesecju. Jaz sem jih tudi.
|
|
|
|
RE: Boraks glicerol globule??? 19.1.2007 7:41:32
|
|
|
|
BarbaraE
|
A to misliš boraksove svečke? Nekaj podobnega sem jaz uporabljala - na škatli piše natri pa še nekaj. Nekaj pomagajo, so pa malce neprijetne, ker je to želejasto in ti potem sredi noči vse steče ven. Ta prvič, ko sem to uporabljala, nisem vedela in sem se potem sredi noči zbudila in me je kar panika, a mi je voda odtekla ali sem se pa polulala . No, zdaj vem, da je treba dati kar pravi vložek na hlačke, če hočeš ostati suh. Se pa dobi te svečke proti vnetjem, torej še preden je hujše vnetje, ko dobiš canesten, ki je pa na recept. Pri meni glede tega ni noben farmacevt kompliciral. Sem pa uporabljala to že v prvi nosečnosti, pa potem tudi, ko nisem bila noseča. Če ti je G predpisal, je že vedel zakaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?