Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 18.1.2007 22:42:00
|
|
|
|
Mariposa
|
Skoraj 26, samska že leto in pol,...da se popravim srečno samska Ne, nič me ni strah, ko bo prišel moj čas, bo že prišel pravi. Je pa res, da občasno, ko srečam kakšnega, ki mi je všeč, in zvem, da je oddam pomislim: pa saj so vsi fejst že oddani, pa ne, da je samo šrot ostal samo čez 5 min pozabim in se ne sekiram več
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 18.1.2007 23:48:37
|
|
|
|
Sita
|
Jaz sem srečno poročena in od svojega 16-ega leta nisem bila nikoli samska. Imam pa 3 prijateljice, stare med 35 in 40 let - samske in zaradi tega precej obupane. Pa tako fajn punce so, polne energije in humorja, pa še čedne povrhu in vitke! Vse so tudi fakultetno izobražene in z dobrimi službami ter svojim stanovanjem. So mnogo bolj družabne od mene in stalno mobilne. Pa ne najdejo nič primernega. Ne vem, a so tako zbirčne ali se preprosto zaprejo ko školjke, ko pride do neke intime. Res ne vem .... sem že posredovala in poskušala pomagati, pa mi nikoli ni uspelo. In zanimivo .... njihovi moški prijatelji oziroma kolegi so pretežno gayi. Jaz pa nobenega ne poznam. Slutim pa nekaj. Ko se eni od njih pojavi priložnost, da končno spozna koga, da bi lahko neobremenjeno, neobvezno začela z njim prijateljevat, takoj začne opažati njegove napake in ga zavrne. Večinoma opazi, da je obremenjen s preteklostjo, ki je ona ne bi prevzela skupaj z njim ali pa je "neresen". Ne morem sodit, ker me ni zraven, vendar mislim, da ravno v tem grmu tiči zajec. Zavrne ga na podlagi nekih svojih predstav, katere niso nujno resnične in se ne upa spustiti v zvezo - si ne upa tvegati. Danes bi ljudje radi vse takoj - instant razsvetljenje, takoj hočejo shujšat in takoj vedeti, če je nekdo pravi zanje .... A ne gre tako. Če bi bili bolj potrpežljivi in neobremenjeni z rezultati oziroma cilji, bi najbrž mnogo hitreje prispeli na cilj. Potrpežljivost in znati čakati, poskušati in tvegati pomenijo čas postaviti na svojo stran, ravno tako pridemo hitreje na cilj. Moje mnenje, pa tudi izkušnje v zvezi z marsičem.
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 6:37:52
|
|
|
|
dory
|
stara sem 28 let in sem res kvalitetno samska..imam sicer malega skratka pa vseeno...tipi me nekam cudno ne zanimajo vec...zgleda sem ze predolg sama, al pa so vsakodnevne reci tisto,zarad katerih pozabis nase...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 8:41:20
|
|
|
|
telebajsek**
|
Imam prijateljico staro 31 let. Je vitka velika 165 s 50 kg diplomirana toda še vedno samska. Vizuelno ji nič ne manjka je pa mal preveč obremenjena s svojimi zahtevami. Misli da bo dobila popolnega moškega z brez napak. Nihče ni brez napak in tudi ona ne. Punca pri 24-ih se pa ja ne sme obremenjevati s tem,saj bo nadaljevala tako kot moja kolegica. Po vsej verjetnosti in mojih izkušnjah bo ostala samska(moja kolegica).
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 8:48:21
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz imam tudi par prijateljic čez 30 in samskih - so t. i. močne ženske, z jasno vizijo, skratka za moške kar preveč dominantne. Suhe in tudi močne, izobražene ... PA zgleda, da je za ljubezen potrebno nekaj drugega ...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:10:44
|
|
|
|
kalbo
|
PA zgleda, da je za ljubezen potrebno nekaj drugega ... Za to je potrebna iskrica, kemija. Če tega ni, ne more bit nič, pa je lahko ženska popolnih mer.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:12:03
|
|
|
|
lenika
|
Jaz imam dve prijateljici (29,33 let), ki sta samski. Predvsem tista, ki je stara 29 let je s tem grozno obremenjena in vedno znova povdarja, da ji tiktaka biološka ura, čeprav je to zaenkrat še daleč od resnice.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:12:37
|
|
|
|
lenika
|
Kalbo.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:13:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Se mi zdi zelo zanimivo, kako vse poudarjate, da so te vaše samske prijateljice suhe....kot da je to kaj pomembno. Torej, če bi bila debela bi bilo pa čisto jasno da je zaradi tega samska?? Kr neki. Je pa res, da bol ko si star, bolj si izbirče in kriteriji se zvišujejo. Naenkrat ni nihče več dovolj dober, da bi se zapletla z njim.
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:16:04
|
|
|
|
lenika
|
Ja Cukerček, starejši kot si manj si naiven in bolj na realnih tleh, ter velikokrat obremenjen s preteklostjo in napakami v preteklosti, zato si bolj previden.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 9:22:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa samskih prijateljic nimam, imam pa kar nekaj samskih prijateljev in znancev, ki nikakor ne zberejo poguma, da bi se spustili v resno zvezo... Starejši kot si, težje se je prilagajat in sklepat kompromise. Ko si mlad, je vse to lažje. In pri 24 pa res še ni konec sveta no... Takrat šele dobro začenjaš živeti
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 10:00:05
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Za to je potrebna iskrica, kemija. Če tega ni, ne more bit nič, pa je lahko ženska popolnih mer. Točno tako. Meni v prvi vrsti mora moški dišati. Vem da se čudno sliši, ampak pri meni je pomemben vonj. Pa ne tisti od parfumov pa mil. Ampak vonj kože. Jaz mojemu zvečer, ko se stušira, pravim da smrdi. Pa ne dobesedno. Ima vonj po milu in milo uniči njegov vonj, ki mi požene kri po žilah. Zato se strinjam s Kalbotom: KEMIJA je pomembna in ne mere, čeprav sem jaz obremenjena s svojo ritjo
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 10:11:11
|
|
|
|
Olivija
|
jaz jih poznam veliko in to tiste nad 30. Kot so punce prej napisale, za pogledat atraktivne, izobražene, ... ampak moške pa ne najdejo. Na žalost so nekatere tudi že precej zafrustrirane in potem to druge občutimo, posebej tiste, ki že imamo . Pač je tako, se mi zdi, da morajo počakat na drugo rundo - na tiste, ki se ločujejo ali pa se še bodo - pa upam, da ne na mojega... 24 let pa še ni nobena starost glede tega.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 19.1.2007 10:12:00 >
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 10:31:30
|
|
|
|
lasek
|
Še moje skromno mnenjce. Sem tudi samska in stara dobrih 33 let. Kako se mi je zgodila samskost je pa druga reč. Bila sem v vezi z enim fantom 12 let in z drugim 2,5 let. Torej izkušnje z sobivanjem imam in po statusu bi se lahko mogoče uvrstila med "ločene". No, pa ne želim razmišljat tako. Kar se tiče let in izbora partnerja pa se moram strinjat, da si z leti bolj zahteven. Jaz na primer bi se danes težko odselila iz mojega gnezdeca (ki mimogrede ni nič posebnega), ker že 15 let živim tukaj. Tako, da je en mojih večjih strahov ta, ali bom našla kakšnega, ki se bo pripravljen preselit k meni. Potem je tu še moja služba, ki tudi ni nič posebnega, je pa drugačna v toliko, da nimam natančno definiranega urnika (osem ur) ampak delam tudi (včasih, izjemoma) zvečer in v sobotah in tudi nedeljah. No to je mojega zadnjega partnerja včasih kar zmotilo. Pa še bi lahko kaj naštela, bistvo pa sem povedala že prej. Težje je, ko si starejši. Vendar pri meni obstaja močna želja po družini, zato ne obupavam. Vem, da je nekje nekdo, ki me bo imel rad. Dva taka primera sem imela in zato upam, da se zgodi še tretji. Pravijo, da gre v tretje rado. Zdaj sem pa razveselila sebe in upam, da tudi druge, ki ste veliko mlajše od mene.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 10:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
S kolegicami smo se tudi nedavno pogovarjale o tem. Leta tečejo, pa smo "šele" 25-30, pa ene nimajo fanta, ene ne morejo najti resnega,... in smo ugotovile, da gre v mlajših letih vse bolj počasi. Hodiš skupaj par let, služba, se preseliš skupaj, poroka,... potem otroci. Bolj pa kot greš iz 30-ih proti 40-im, bolj so ta obdobja kratka, ne hodiš par let, službo že itak imaš, poroke tud če ne bo, otroci so pa tu v letu, dveh poznanstva. Samo v tem je bistvena razlika, tko da poznam precej znancev in znank, ki jim je res že krepko tiktakala biološka ura, pa so si naenkrat naredili družino, seveda brez unih najstniških-mladostnih ceramonij. Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 11:01:08
|
|
|
|
Olivija
|
res je, da gre vse hitreje. Moja sodelavka je spoznala fanta spomladi 2004, poleti 2005 sta se poročila in zdaj kupujeta stanovanje in delata na . Kar je nekako logičen, saj imajo ponavadi pri teh letih ljudje že stalne službe, zaključeno izobrazbo,... Midva bi se tudi že prej vselila in uživala skupaj, samo nevem kam in nevem od česa bi takrat pri 21. živela, pa še šolo sva morala zaključiti. Se pa dobivam z mamicam, ki so precej starejše od mene in so imele ta prvega otroka tam okoli 35. leta, nekatere so pa zdaj spet noseče.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 19.1.2007 15:52:10
|
|
|
|
plenicka
|
Imam dobrih 33 let in sem samska. Imam pa . Odkar sem samska še ni minilo veliko časa, zato je bolečina še vedno prisotna. Nisem preveč zamorjena, ker trenutno nimam ob sebi moškega...rajši nikogar kot pa neodgovornega in lažnivega...nekoč pa se bo še kakšen za naju z našel...
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 20.1.2007 20:47:19
|
|
|
|
Magi*
|
ojoj, kako nekatere razmišljate. se strinjam s cukrom. nima veze al si suha/debela, izobražena/neizobražena, blond/temna, zaj...../ljubka... starejši kot smo, bolj smo izoblikovani, vemo kaj hočemo in predvsem česa nočemo... in tako je seveda težje najti partnerja. tudi ni čudno koliko parov, ki so štartali zgodaj, se kasneje (že okoli 30-35) loči, ker takrat ravno ugotovijo, da pravzaprav to ni to... ni pa nobena tragedija, če si samska/samski. se bo že enkrat našla sorodna dušica in bo takrat toliko lepše:) pri 24ih sem pa jaz bila še takšna mula, tako zelo mi je pasala svoboda...takrat sem bila praktično še dete skratka, cajta še pa še.
|
|
RE: Koliko vas je brez fanta? 23.1.2007 11:33:36
|
|
|
|
jela5
|
Mislim, da so vzroki in razlogi za nenormalno visoko stopnjo samskih ljudi (ženske in moški) globlji od centimetrov okoli riti in v višino. Če se odločamo samo glede na merske enote, smo ga naj..... Pa govorim tako o moških, kot o ženskah ... Sama pač padem v kategorijo, za katero nekatere privoščljivo trdite, da jim čisto nič ne pomaga, da so kakršne so ! Ženska je mnogo več kot rit in kodri! Je karizma, je nasmeh, je toplota, je ljubezen, je moč, je pamet, je iskrivost, ..... Vprašanje je kateri dejavniki vse se prepletajo v glavah moških in žensk, da so zidovi vedno višji....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?