Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 11.9.2004 20:05:07
|
|
|
|
viv_
|
http://www.plavanje-dojenckov.com/ Tukajle so podatki o plavanju pa tudi obroč lahko naročiš. Večina se jih zelo pohvali, mi bomo pa štartali oktobra! LP!
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 11.9.2004 21:48:46
|
|
|
|
Špela
|
Mi tudi!:)- Naš mali tolk v vodi uživa da ga je škoda za to prirajšat.
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 12.9.2004 10:26:43
|
|
|
|
Una
|
Od katere starosti naprej pa je omenjeno plavanje? LP, Una
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 12.9.2004 10:53:33
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
a katera ve kolk je cena plavalnega tečaja ;)
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 12.9.2004 11:00:52
|
|
|
|
viv_
|
Za plavanje je pogoj starost vsaj 4 mesece, za ceno pa ne vem ... Bom vprašala in sporočim!
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 12.9.2004 12:53:41
|
|
|
|
Ivy
|
Nekje sem zasledila, da je cena 18.000sit. Ne vem pa, če res drži.
|
|
|
|
Kupim rdeč Fredov obroč 12.9.2004 20:51:05
|
|
|
|
malika
|
Ja ta cena kar drži. Vsebuje pa 10 obiskov in enega gratis.V ceno je všeta tudi vstopnina enega starša, drugi starš, pa si mora sam plačat. Ampak to ni fer. Na Ptuju, sta za isto ceno lahko oba zraven in še po tečaju lahko ostanejo v toplicah in se po želji še dalje kopajo.Pa tudi mislim, da posojajo obročke. :zmeden: Če jih drugod tudi, pa ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?