|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   o tabletkah?
17.1.2007 17:55:49   
Ona22
Hojla
Že eno leto se pogovarjava o babinotu. Jaz sem stara sicer 22 let, on 28, živiva pri njemu, ampak vse bolj se odločam da bom prenehala jemat tabletke. Po kolikem času po prenehanju jemanja tabletk ste kaj zanosile? Jemala sem tabletke 4 leta, prenehala za eno leto, zdaj pa jih spet jemljem 1,5 leta.
Je pa tudi skrb, sicer sem še študentka, moj je zaposlen, ampak ko vse takole okol gledam, vidim toliko mamic, ki so same z otrokom. Me je malo strah, da bom na koncu tudi jaz takole sama... Ampak verjetno se vsaki poraja taka misel, ali sem paranoična?
No, glede tabletk me res zanima no....

Lep pozdravček vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: o tabletkah?
17.1.2007 18:06:04   
stunfek
Joj, to je pa zelo zelo različno. Ene zagovarjajo, da se 6 mesecev do 1 leta "čistijo", so torej brez tabletk, preden začnejo delati na otroku, imaš pa tudi na forumu primere, ko so zanosile že prvi mesec po prenehanju jemanja tabletk. Tako je torej to bolj stvar osebne odločitve in prepričanja kot kaj drugega.
Kar se tiče ostati sam z otrokom...spet stvar osebnih pogledov. Ti jih vidiš, jaz še nobene nisem opazila :). Morda imaš primer v družini? Morda si samo malo bolj pesimist. Na stvari je treba probat gledati pozitivno in z zaupanjem.
Srečno!

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 19:46:18   
Kanny
Živjo, meni je ginekolog rekel, da naj bi se počakalo 3 mesece. Da se telo ščisti. Rekel pa je tudi, da ni problem če bi kej prej ratalo. Da je že bilo veliko takih primerov ko so zanosile prej, pa je bilo vse ok z otrokom. No jst osebno bi počakala ene pol leta. Ko pa bom na tem, bom pa mogoče kej drugače razmišljala.)) Pa veliko sreče želim!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 19:58:23   
žarnica
no,letos sem že drugič prenehala s tabletkami in zanosila po treh mesecih (prvič ravno tako).

Sicer pa je pri nama ravno obratno. On je še reden študent,jaz pa redno zaposlena. On dobiva štipendijo in dela preko študenta,tako da nama zaenkrat laufa.

Aja,stara pa sva 23 in 24.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 20:09:02   
Luskan
Jaz bi počakala pol leta, pa folno kislino bi začela jest.
Kar se pa tiče mamic, ki so pretežno same: to se nam vsem bolj ali manj dogaja, glede na to, da smo na porodniški in doma, možje pa v službi, in res največ časa preživimo z otrokom. Od začetka je mogoče težje, potem pa tako vse zalaufa, da ti "samota" sploh ne predstavlja več problema. Ko sva oba, se mi zdi, kot da sem brez dela user posted image user posted image user posted image  (not!). Ko bo tako daleč, boš zmogla, boš videla! 

< Sporočilo je popravil Luskan -- 17.1.2007 20:13:50 >

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?