|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvom
17.1.2007 17:06:54   
K_a_t_j_a
Ker mislima z user posted image  v jeseni začet delat na bebici, sem v dvomu. Namreč bila sem na operaciji pregrade maternice (imela sem pregrado čez celotno maternico) in mi jo niso v celoti odstranili. Operirala me je moja G in mi je povedala, da mi je odstranila 2/3 pregrade, 1/3 mi pa ni upala, ker sem imela še vedno tako zadebeljeno sluznicoin ni bilo tako pregledno, čeprav sem imela nekaj dni pred operacijo menstruacijo. Zdaj pa ne vem, ali je katera kljub pregradi uspešno donosila otroka? Pregrada je majhna in je na zgornji strani maternice, ampak mene je vseeno strah, da bi imela ss.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvom
17.1.2007 17:15:28   
stunfek
Joj, tole je pa hudo strokovno vprašanje, ki ti ga lahko odgovori samo za to usposobljen človek. Kaj pa je rekla tvoja G? Najbrž bi bila ona najbolj primerna za odgovor na tvoje vprašanje oziroma tvoj dvom, se ti ne zdi?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 17:21:58   
Anonimen
Moja kolegica ima tudi pregrado pa je kljub temu zanosla. enkrat je sicer imela spontani splav. Zdaj pa upamo,da bo do konca donosla ( je že proti koncu nosečnosti). Baje je večja možnost spontanega splava v prvem trimesečju, nevarnot je tudi v 6. in 7. mesecu ( ker se takrat maternica najbolj širi), možnost pa je tudi prezgodnjega poroda. Da te ne bom tako strašla, naj ti povem, da lahko tudi čisto normalno donosiš.

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 17:24:14   
Estrella*
Imam prijateljico z enakim problemom kot ti. Zanosila je z dvojčki, vendar se je zakompliciralo v 21 tednu in je morala rodit. Čez 6 mesecev je poskusila znova in donosila zdravo punčko. Zmenila se je s svojim G, če bi bilo na začetku nosečnosti s pozicijo posteljice kaj sumljivega, da ji nardi cerklažo. K sreči ni bila potrebna.
Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 17:24:26   
K_a_t_j_a
G mi je rekla, da naj zanosim potem bomo pa videli kaj bo. Omenila mi je tudi, da lahko pride do ss. Ampak res si ne želim izgubiti pikice. user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 18:08:47   
raja81
Jest poznam eno, ki ima ravno tako pregrado na maternici in so ji rekli, da bo težko zanosila in donosila brez operacije, pa ji je vseen ratalo. Rodila je samo 10 dni pred rokom. Njen fantek ima že 2 leti. Res pa je da je pri vsakemu posamezniku lahko drugače.
Veliko sreče ti želim. Da boš čimprej zagledala  user posted image   in da bo vse Ok!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2007 20:18:38   
BibaMaJa
Jaz imam pregrado in imam doma 20 mesečnega lumpa. Nosila pa sem ga 4 dni čez rok pa še takrat so mi sprožili porod.
Zanosila sem ravno v času med čakanjem na operacijo in ko sem zvedela, da sem noseča me je zgrabila panika zaradi pregrade. Takoj sem klicala v bolnico dr., ki bi me operiral in je rekel, da naj probam pozabit na pregrado, ker je res zelo mali odstotek nosečnic, ki ne bi normalno donosile.
Upam, da sem te malo potolažila.

(odgovor članu raja81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2007 21:55:30   
upica
Katja
Zakaj želiš šele jeseni delat na user posted image ?

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2007 19:06:36   
K_a_t_j_a
Hvala vam za odgovore, ste me kar mal potolažile. Upam, da se bo vse dobro izteklo, ko bom user posted image .

Upica, zato šele mislim začet delat  v jeseni na user posted image , ker bi še rada vsaj 2. letnik študija naredila, ker potem imam še samo diplomo.

pozdravček! user posted image

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2007 23:33:54   
upica
Hvala za odgovor Katja. Sem mislila, da je kaj v zvezi z zdravjem. Jaz mislim, da ti je kar v redu to uredila tvoja g. in da ne boš imela večjih problemovuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2007 10:41:44   
Solero
Moje vprašanje bo zvenelo zelo nevedno, zato prosim, da mi katera razjasni ta pojem, kaj sploh je pregrada in kako veš, da jo imaš? Hvala.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2007 13:45:24   
K_a_t_j_a
Po moje je pregrada neka vez, to ti ugotovi G pri pregledu z vaginalnim ultrazvokom. Meni jo je odkrila G pri prvem pregledu. Zaradi tega sem imela zelo boleče menstruacije.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?