|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V dilemi
17.1.2007 11:37:21   
Anonimen
Oba s partnerjem si želiva user posted image in ga tudi načrtujeva, vendar sem v veliki dilemi. Ne vem kaj naj naredim. Sem redno zaposlena in dokončujem študij. To mi bo omogočilo boljše in višje delovno mesto v isti službi. Do konca študija imam le še to leto in potem bo mogoče prosto delovno mesto na katerega bom lahko razporejena, ni pa sto procentnouser posted image , kajti lahko vzamejo tudi koga drugega, ki bo do takrat končal študij. Če se zdaj še ne odločim za user posted image in dokončam študij ter po sprejetju na del. mesto zanosim, verjetno ne bo kak problem. Vendar jaz ne vem ali bom še v tem letu sprejeta na to novo del. mesto in ali se mi splača počakat do takrat. Ne vem niti kako bi partnerju to  obrazložila, saj si resnično želiva, da nama čim prej uspe narediti user posted image . Vem, da je zapleteno in sama ne vem več kako in kaj, zato se obračam na vas, da mi svetujete. Prosim pomagajte mi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V dilemi
17.1.2007 12:26:47   
Anonimen
Jah, najbolje bo, da to najprej razložiš svojemu partnerju in se z njim posevtuješ, kaj o tem misli on.
Če sta oba še mlada lahko počakata še to leto, ampak po drugi strani pa mogoče ne bo uspelo v prvo in bosta pikico delala še kar precej časa.

Težko je reči kaj bi, ker dejansko v takšnem položaju nisem. Sama bi počakala na morebitno napredovanje v službi, če bi se mi denarno res poznalo in mi bi to olajšalo marsikaj, drugače pa bodo sigurno še prilike za napredovanje...

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 12:55:08   
Anonimen
Hvala za odgovor. Oba s partnerjem si želiva user posted image . Res je, da sva stara 27 let in to še ni ne vem koliko. Neprijetno mi jeuser posted image , ker sem bila jaz tista prva zauser posted image , zdaj pa nekaj cincam in razmišljam ali bi ali ne bi. Napredovanje pa bo možno zdaj, potem pa bo šele čez kako leto ali dve. Pri plači bi se mi nekaj poznalo. Bolj je to, da bi prišla do tega delovnega mesta zdaj, ne šele čez par let. Moji starši si želijo vnukov, res pa je tudi, da si želijo, da čim prej doštudiram, da bom lahko sprejela višje delovno mesto. Poslušati sebe in partnerja ali vseeno iti v to? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 13:37:04   
stunfek
Poslušati je treba predvsem sebe. Po mojih iskušnjah pa se kakšno hudo planiranje ne obnese, ker gre potem itak vse po svoje. Si predstavljaš, da boš počakala in potem tisto službo dobi nekdo drug, ti pa ne moreš zanositi?
Vsekakor pa je bolj kot špekulacije s potencialno službo pomembno, da zaključiš študij. Ne samo zaradi te službe, ki se ti obeta ampak še za veliko služb v prihodnost, ki se ti bodo obetale. Tako, da je v bistvu logičen nasvet, da najprej zaključš študij. Ko boš že čisto na koncu, recimo par izpitov in diploma pa itak že lahko začneš delati na user posted image , ker le ti ne pridejo čez noč. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 13:42:57   
dskubin
Jaz sem v podobnem položaju, odločila sva se pa za 2. user posted image . In nama je ratalo, zdej pa o drugem sploh ne razmišljam. Še posebej zato, ker mi napredovanje itak ni garantirano in mam raje kak cekin manj, kot pa brez otroka in vseeno brez napredovanja. Razmišljala bi drugače edinole, če bi imela napredovanje res zagotovljeno takoj po dokončanju šolanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 14:06:54   
MP30
Pozdravljena. Moje skromno mnenje je takole: ne bodita preveč preračunljiva, ker se le-to ne obnese. Pri nama se ni. Lansko leto, prav tak čas, sva se odločila za user posted image , vendar sva takoj po odločitvi začela z preračunjivostjo (služba, študij,...) in tako sva bila preračunjiva do poleti. In poglej ga zlomka, sedaj pa se že več pol leta trudiva na user posted image , pa nama še ni uspelo. Sedaj tolčem po glavi in preklinjam preračunljiost. Sicer pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra, ampak vseeno...
Taka je moja izkušnja, na koncu se boš morala odločiti sama, seveda skupaj s partnerjem. Poslušaj srce! Obilo uspehov, takšnih ali drugačnih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (2%)

Mogoče (7%)

Nevem (14%)

Ne (43%)

Nikoli (16%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!