Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 15.1.2007 21:59:45
|
|
|
|
facka
|
Zanima me, s čim čistite notranjost mikrovalovne pečice, ker meni v navodilih piše, da ni priporočljiva uporaba čistil. Včasih če kaj pogrevam, pošprica po stenah in stropu, pa si ne upam z kakšnim razmaščevalcem čistit. Druga stvar, ki me zanima, je, ali je možno na tuš kabini zamenjat pleksi steklo in ali to lahko naredi steklar? Hvala za odgovore.
|
|
RE: Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 15.1.2007 22:03:12
|
|
|
|
ona
|
Glede mikrovalovne-jaz jo čistim z normalnim čistilom,kot npr. kuhinjski pult,.. in ji nič ne manjka Mikrovalovni,mislim
|
|
|
|
RE: Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 16.1.2007 9:33:18
|
|
|
|
2 Sraki
|
Glede tuš kabine pa je najbolje, da se pozanimaš pri steklarju, verjetno bo šlo.
|
|
|
|
RE: Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 16.1.2007 9:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mikrovalovko tudi kar z navadnim čistilom očistim, s kakšnim Prilom ali kaj takega. Pa tudi z razmaščevalcem sem jo že. Samo je ne našpricam direktno, ampak dam malo čistila na gobo.
|
|
|
|
RE: Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 16.1.2007 10:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mikrovalovko čistim z čistilom iz DM-a. Je namenjeno prav mikrovalovkam in hladilnikom. In mi je zelo všeč. Za kabino pa najboljš da pokličeš direkt kkšno steklarstvo in vprašaš če je možno in koliko bi prišlo.
|
|
|
|
RE: Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina 16.1.2007 11:23:00
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz čistim mikrovalovno tko,da dam v posodo z vodo limono narezano na 4 dele.Pol pa prižgem za ene 5 min.Obrišem in je kot nova . Tuš kabino pa z kisovim Frosch-om.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?