|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavod da ali ne
15.1.2007 16:28:53   
Anonimen
Pozdravljene!
prosim za nasvet in sicer: prijavljena sem na zavodu,ne dobivam nič denarja ne z njihove strani ne s socialne.Hodim izredno v šolo( zavod tega ne ve),ker sem stara izpod 26 let.Že imamo enega otročka in en otroček je že na poti.Zanima me,če se odjavim z zavoda sama kaj lahko izgubim???Ali lahko dobim kaj s socialne,če ima partner prihodke malce več kot 120 tisočakov ko bomo bili 4 članska družina in jaz ne bom bila na zavodu prijavljena?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavod da ali ne
15.1.2007 16:33:28   
dix
izgubiš nič če se odjaviš, razen da ti ne bodo težili da moraš bit vsak dan 2 uri dosegljiva.

cenzus za 4 člansko družino pa je 110 000 starih tolarjev tako da ne bo nič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 17:10:53   
KIKI****
Anonimna, če nisi prijavljena na zavodu tud socialne ne boš mogla dobivat-in ja cenzus za 4 člansko družino je 110 tisoč sit in še nekaj (preračunaj v € sama).
Zaprosiš lahko samo za izredno socialno pomoč to je vse.

pa veliko sreče,user posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 17:14:47   
Anonimen
KIKI itak presegamo cenzus

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 17:27:17   
nejcko
Če imaš otroke v vrtcu, se mi zdi, da zahtevajo potrdilo z zavoda, da si brezposelna, prav tako za otroške dodatke, tako da je s tega vidika (in samo tega) biti fajn prijavljen na zavodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 17:33:08   
Anonimen
Anonimna tudi če presegaš cenzus lahko zaprosiš za enkratno socialno pomoč. Dobiš jo dvakrat na leto. Navedi trenutna materialna ogroženost. Jas sem vedno dobila tudi, ko sem bila zaposlena. Poskusi. Jas se na tvojem mestu nebi odjavila, saj če si noseča te bojo ta čas pustili na miru.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 17:36:29   
Anonimen
Saj skoraj ne morem vrjeti ko prečitam kako nizke zneske ima naša ljuba država nastavljene za socialno pomoč. Z 500 EUR naj štiričlanska družina preživi???? Vsaka čast vsem ki vam uspe.

Mi smo štirje, z možem sva oba v službi in nam mesečno od pače ostane 1500 EUR (ko odšteješ hipotekarni kredit) in ko odbijemo položnice, vrtec za oba (500 EUR), hrana in bencin pridemo na pozitivno nulo. Pa glih ne razmetavamo z denarjem, v špecariji kupujemo samo najnujne stvari, pa še tisto kar je v akciji.

Mislim, da bi vsi ti, ki pišejo zakone in določajo tako noro nizke zneske, mogli vsaj tri mesece živeti z 500 EUR dohodki. Me zanima kako bi jim šlo. Prvi dan v sližbi bi že spremenili zakon.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 18:02:47   
lojzika
Kaj pa če vzameš status študenta in delaš preko študentskega servisa odvisno kako daleč si noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 19:01:37   
Anonimen
lojzika jaz imam počitek oz. mirovanje,imam težave,zato delo zame ne pride v poštev

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 19:07:37   
Anonimen
anonimna - kako to da ne vedo, da se izredno šolaš?

Moja sestra je stara 24, ima 2leti starega otroka in se prav tako izredno šola. Na zavodu ni ničesar povedala, da hodi izredno v šolo...lani v oktobru ko je nadaljevala s šolanjem so jo pa klicali na borzo in jo dobesedno vrgli dol, ker so sprejeli nek novi zakon, ki bi naj pravo da če je izredni študent  do 26leta nima tam kaj iskat, ker pač ima vse možnosti, da dela preko štud.servisa.

Zaj ne vem kako je na vašem zavodu vsaj pri njej je tko bilo. Pa sem za to slišala že z več strani...o tem zakonu mislim.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2007 19:10:24   
Anonimen
Zakaj pa ne zaprosiš za štipendijo če še študiraš. Tam je cenzus rahlo drugačen.
Pa vsaj nekaj bi dobila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2007 19:15:49   
Anonimen
jaz imam še za vračat eno štipendijo in ko končam tale letnik jo nisem dolžna vrnit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2007 8:26:39   
berti
Zavod za zaposlovanje zaposljuje le ljudi za delo na Zavodu za zaposlovanje,
vse ostalo je pesek v oci!
Ce mene vprasate ...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2007 9:39:50   
vidja
Jaz sem bila ravno včeraj na zavodu pri svetovalki, ki mi je rekla, da se moram prit odjavit pred porodom, potem pa lahko dam vlogo za starševski dodatek na CSD. Nisem pa še nič preverjala v podrobnosti. Drugače pa tudi jaz nisem dobila na zavodu nobenih denarnih pomoči. Prijavljen se pa splača bit samo zaradi zdravstvenega zavarovanja, drugih koristi jaz nimam, le nadlego z nekimi neumnimi nekoristnimi seminarji.

(odgovor članu berti)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2007 9:47:07   
nejcko
Vidja, ko nastopiš porodniško, se tvoj status spremeni - soc. in zdravstveno si zavarovana preko CSD-ja, teče ti tudi pokojninska doba (to leto porodniške se ti po izteku vpiše v del. knjižico), zato se moraš seveda izpisati iz registra brezposelnih oseb, ker v bistvu nisi več brezposelnauser posted image .

Drugače je pa tale zavod res bolj en pesek v oči kot ne, pač potrebuješ ga za "pildke" za zdr. zavarovanje, nižje plačilo vrtca, otr. dodatek itd.

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2007 13:13:50   
berti
Bodi pozorna na to, da v odlocbi o starsevskem dodatku ne bo naveden dejanski
(bruto) znesek, ampak le neto.
To se ti zna poznati pri otroskem dodatku (lahko, da pades v visji razred) in
partner te ne bom mogel vec uveljavljati kot vzdrzevanega zakonca pri dohodnini, ker bos imela prevec dohodkov.

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?