|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbetežala med nosečnostjo
15.1.2007 12:59:19   
sanci
Pozdralvjene, men se pa nosečnost ni kaj dobro ni začela. Sem v sredini 2. meseca, in sem pred dvema tednoma zbolela za angino. Ker mi vročina 3 dni ni padla pod 38 stopinj, sem morala k zdravniku, in mi je povedala da je huda angina in predpisala Ospen 1000. Nato sem čez 3 dni dobila rjav izcedek in šla k G, in mi je predpisla Dobrostan in Spasmeks. Nič od tega ne bi sama jemala, vendar sta mi G in splošna zdravnica povedali, da če jaz nisem zdrava, se tudi otrok ne more zdravo razvijati. Vendar me je kljub temu strah zaradi vseh teh zdravil. Prosim, če ma kera kak nasvet, da me malce potolaži, ali pa tudi ne.

Hvala in vsem čim bolj zdravo nosečnost,

Sanci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbetežala med nosečnostjo
15.1.2007 13:10:26   
Anonimen
Je izcedek že minil?

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 13:15:41   
Danjelca
Sama sem medicinska sestra...in ti lahko mirno recem,da ne skrbi glede teh zdravil...Ginekolog in spl.zdravnik sta ti prav odgovorila glede tega.Ti se pocajtaj s to kemijo,in ko bos sebi pomagala,bos tudi tvojemu malemu bitjecu v sebi!user posted image

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 13:18:23   
Kalina
V 32t sem mela angino, dobila Ospen, v petek zacela piti, v soboto dobila popadke, v nedeljo rodila. Seveda pa nemorem trditi, da je zaradi Ospena, ampak sumim.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Danjelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 13:31:44   
najina pikica*
se strinjam z danjelco...tudi jst sm med.sestra in tudi jst ti svetujem,da pač vzemi zdravila katere sta ti predpisala g in zdr......upam,da se čimprej pozdraviš in dalje uživaš v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 15:04:48   
sneška_
Ja sem pila Ospen 1000 mg ravno v 4 tednu. Tudi nisem vedela da sem noseča in pol ko  sem šla pri moji ginekologinji sem prvo to povedala in je rekla da nimam prostora za  nervozo.Tudi ker me dost boli glava in imam migrene mi je svetovala  samo lekadol in nič drugega. Samo rjavega izcedka nisem imela. Kar se tiče Ospena pa ne sekiraj se pocajti se in uživaj v nosečnosti.

Najdojenček

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 15:21:22   
ronja
Meni so dali sicer ene druge antibiotike, sem bila pa ravno v najbolj kritičnih mesecih, pa zaenkrat kaže z user posted image še vse ok. Tako da brez skrbi, če ti to dajo, moraš jemat, tu pač mi nimamo kaj. Jaz tudi rajši ne bi nič, ampak če si bolana, se moraš pozdravit!

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?