Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KATERI AVTOSEDEŽ 9-36KG 14.1.2007 14:54:50
|
|
|
|
viv_
|
Če vtipkaš v iskalnik "avtoasedež" dobiš tole: 277 zapisov ustreza iskalnemu pogoju
|
|
RE: KATERI AVTOSEDEŽ 9-36KG 14.1.2007 15:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
viv je a te polna luna daje ? Mi imamo enega Maxi cosi Priori XP (se mi zdi ), ta drugega smo kupili v šparu, ko je bila akcija Conkorda 9-36 kg za 18 jurjev, ta tretjega smo pa kupili za babico preko Bolhe za 6 jurjev; firma nimam pojma, je pa od 9-36 kil. bajdovej viv... kak so kaj bermudke?
< Sporočilo je popravil URSKA -- 14.1.2007 15:03:40 >
|
|
|
|
RE: KATERI AVTOSEDEŽ 9-36KG 14.1.2007 21:52:47
|
|
|
|
Polly
|
Avtosedeži od 9-36kg so na splošno manj varni od tistih, ki imajo manjši razpon kil. Mi smo pravkar kupili Kiddy Life Pro (258 eur), ki je med vsemi pri ADAC-u najbolje ocenjen. Varnost je na prvem mestu! Rabljene pa bi kupila le od znancev, za katere bi bila prepričana, da avtosedež ni bil udeležen v prometni ...
|
|
RE: KATERI AVTOSEDEŽ 9-36KG 18.1.2007 16:05:11
|
|
|
|
yaris
|
Polli pa ste zadovoljni z avtosedežem???
|
|
|
|
RE: KATERI AVTOSEDEŽ 9-36KG 18.1.2007 16:24:22
|
|
|
|
Polly
|
Mala full udobno sedi, a bomo na uporabo počakali še kakšen mesec (sedaj je Pia težka okoli 8kg in velika približno 72cm), saj nam je jajča še za glih :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?