|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večna tema - vročina
14.1.2007 11:47:29   
lukec
Dve noči nazaj se je začel naš user posted image  prebujati z jokom, stokati in se premetavati. Namerila sem 39,1 TT. Do jutra je s pomočjo calpola padla na 38,6 in potem smo šli k dežurnem zdravniku. Rezen rahlega nahoda z otrokom prejšnji dan ni bilo nič narobe. Zdravnik ga je pregledal in vse je O.K.:dihal čista, grlo ni vneto, ušeska tudi ne. Je mogoče, da je TT tako visoka samo zaradi prehlada? Je to kakšna viroza? TT vmes pade tudi sama od sebe in čez kakšni dve uri spet naraste. Ker je zdravnik rekel, da potrebujemo le fiziološko za nos in calpol za TT, sem v dilemi ali naj ga jutri peljem k naši pediatrinji še na en pregled ali naj še počakam.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.1.2007 22:03:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Večna tema - vročina
14.1.2007 22:23:46   
eya
Če v treh dneh vročin ne mine, je treba iti k pediatru, prej pa ni nujno, če je drugače z malčkom vse ok.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 7:18:03   
srki
Jaz bi ga pa kar odpeljala k pediatrinji. Se spomnim, kako je bilo pri nas, vročina je s pomočjo svečk padla, potem spet narastla, drugih znakov, zamešan nos,... ni bilo. Ko mu kri pregledal, je imel zelo povečane levkocite, tako da je dobil antibiotik. Ker sem čakala samo dva dni, je bil že tako izmučen, da enostavno ni mogel nič več, glava je samo padala sem in tja. Ko sem ga gledala, bi se skoraj jokala, tako je bil bogi.

Lahko da pri vas ni nič hudega, lahko pa da na krvi kaj pokaže.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 19:23:54   
Mojca20
Ja, razsaja viroza, vsaj mi smo imeli podobno. Pri dežurnem zdravniku je bilo vse OK, ušesa, dihal je ok, grlo OK, vročina pa kar 39,4  in je tako visoko vztrajala 3 dni! Potem je temperatura počasi padla, vse skupaj pa je trajalo 1 teden.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 11:30:49   
lukec
No, po treh dneh smo na 36,5. Upam, da bo tako ostalo, če pa se še dvigne, gremo naravnost k svoji pediatrinji in bom zahtevala naj nas napoti v laboratorij. Se mu je pa danes nos čisto odprl in mu močno teče iz njega, mogoče je bilo to to.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 13:23:57   
lukec
Sem pa še zvedela da je v soseščini in vrtcu kar nekaj otrok z enakimi težavami in je verjetno res kakšna viroza. Hvala vsem.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......