|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova in z nekaj vprašanji
13.1.2007 14:47:44   
janney
Pozdravljene punce!

Tudi midva sva se odločila da z novim letom začneva delati na bebci! Imam pa nekaj vprašanj glede ovulacije in sicer zračunala sem si da imam najbolj plodne dneve med 11. in 15.1. ker imam ciklus na 28 dni. Na dan 12.1. sem čez dan v jajčnikih čutila rahlo špikanje in na ta dan sva z mojim veselouser posted image , včeraj 13.1. nisva. Zaradi kakovosti oz. količine semenčic bova danes spet stopila v akcijo. Zanima me ali špikanje v jačnikih pomeni pred ovulacijo ali med? Zmotilo pa me je tudi današnje špikanje, kaj je to? Naj povem da sem špikanje že kdaj občutila sicer ne vedno med plodnimi dnevi amapk le en dan.

Kako vi gledate na user posted image  vsak drugi dan, ali je res boljše?

Hvala za odgovore in veliko user posted image !

Pa pa Janney
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova in z nekaj vprašanji
13.1.2007 15:45:41   
kapica
Cetitke k odlocitvi user posted image . Priporocam, da se ne tako zelo obremenjujes z ovulacijo in spikanjem, ker spika te lahko pred, med ovulacijo, pri vsaki je drugace. Sploh sedaj na zacetku se poskusi cimbolj sprostit, uzivat z tvojim dragim in ne racunat dnevov.

Veliko srece.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2007 15:50:07   
stunfek
Menda da je akcija vsak drugi dan kar v redu varianta prav zaradi razlogov, ki jih sama omenjaš.
Špikanje se pojavi (odvisno od posameznice) okoli O. Najerjetneje malo pred in ob O. Kar veselo na delo in bo uspelo :).

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2007 17:05:58   
škloca
Zdravo moj mož bi ti dal nasvet vsak dan pa je najbolj sigurno, da ne zgrešiš. Njegove naslednje besede pa bi bile "jaz sem svojo v to prepričal pa je zanosila prvi mesec, ko sva se za to odločila."
Moj nasvet pa bi bil ne kompliciraj uživaj ne misli na to ali boš zanosila ali ne pa bo!!!
Pa lep pozdrav!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?