|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:19:24   
Anonimen
Katere? A ima katera dober recept? Pa take, ki so brez masla, ker imam samo rama margarino. Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:35:48   
Anonimen
Navadni išler piškoti:
250 g moke,2 žlički pecilnega
100g sladkorja
1 vanilij,malo soli
limonina lupinica
1 jajce
125g margarine
Vse skupaj zgneti in daj počivati pokrito za pol ure v hladilnik.
Potem na tanko razvaljaj in izrezuj kroge.Na vsakem drugem krogu izrezi luknjo z manjšim krogcem
od modela.Peci 8-10 minut na peki papirju pri 175 stopinjah.
Ohlajene premaži z marmelado in pokrij z preluknjanim piškotom.Posuj s sladkorjem v prahu.
Ti piškoti dolgo počakajo in so drugi dan boljši.Lahko jih namažeš tudi z evrokremom,vendar jih moraš nato
hraniti v hladilniku.
Naj ti uspe!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:44:11   
Anonimen
Pokliči teto v ljuser posted image , ona ima recept najboljših piškotov, so pa dišavni (cimet, in ostale dišavne začimbe) in namočeni v čokolado. Ko boš šla v štacuno po dišave, ap lahk še margarino kupiš user posted image user posted image user posted image . DRgače pa mami pravi, da je fajn, pol margarine, pol kisle smetaneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:45:28   
Anonimen
Masleni keksi

user posted image




user posted image
1 kg moke
3 margarine (75 dag)
1 jogurt
marmelada
sladkorna moka



user posted image
Iz sestavin zamesimo testo in ga pustimo počivati cca. 1 uro na hladnem. Testo razvaljamo na cca. 2 mm debelo in izrežemo, lahko s kozarcem, na poljubno velike kroge. Nadevamo z marmelado, prepognemo in na koncih dobro pretisnemo z vilico. Spečemo ter povaljamo v sladkorni moki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:54:43   
Anonimen
Joj Splišni,tile piškoti se pa kar topijo v ustih.To je pa boljše kot zelenjava,a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:57:14   
Anonimen
user posted image , ja, res je. Sicer jih še nisem delala, jedla pa že. V starih, dobrih časihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 10:59:33   
Anonimen
Slišni, imam samo 300 g moke in 1 margarinouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 11:00:38   
Anonimen
Ja no, Urška, saj ravno prav. Pač vse deliš s tri, pa je. Jih bo pa malo manj, bodo  zato še toliko bolj slastni.
A marmelado imaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 11:08:39   
Anonimen
Imamuser posted image , domačo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 11:11:27   
Anonimen
No zdaj sem pa vso moko porabila in sem ugotovila, da nimam nič za potrosit za povaljat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 11:14:40   
Anonimen
Uf, zoprno. Kaj pa če bi sladkor zmiksala v kakšmm kavnem mlinčku, ali pa če že imaš tistega v prahu in bi kar to uporabila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PIškotke bi spekla
13.1.2007 11:27:17   
Anonimen
sem zdaj naredila rogljičke, da ni potrebno valjat. Pa še marmelada je ostala user posted image . Zdaj pa samo upam, da se ne bodo raztekli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?