Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 11:21:47
|
|
|
|
L & L
|
V Kranju Nuhalne ni, razen če ni kaj novega. Meni je G. rekla da v Kranju ni primernega UZ za nuhalno.
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 12:38:26
|
|
|
|
2 Sraki
|
Z Litijo, pri dr. Kežar je folk precej zadovoljen, je tud zelo poceni (42€), je drugod precej dražje. Ima pridobljeno licenco in se poglobi v vsako nosečko. lp
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 13:48:27
|
|
|
|
lunca2
|
Jaz sem bila na NS v Litiji in sem bila zelo zadovoljna. Je res vse lepo razložila in si vzela čas. Dala je eno slikico, ter filmček in še nekaj slikic na ključek. Bila sem v sredini decembra in plačala 7.000 sit.
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 13:52:25
|
|
|
|
lady7
|
Lunca2, a si bila tudi pri dr. Kežarjevi?
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 14:11:20
|
|
|
|
lunca2
|
A veš da sploh ne vem točnega imena in priimka zdravnice. Vem samo da je srednjih let in ima blond-rjave lase in da je zelo prijazna.
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 14:24:09
|
|
|
|
Maggie
|
Saj v Litiji je le ena
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 11.1.2007 16:01:46
|
|
|
|
lunca2
|
Nisem vedela, da je samo ena zato pa nisem bila prepričana. Sem mislila, da je več ginekologinj, kar bi bilo možno. No lepo tako zdaj vsaj vemo, da je dr.Kežarjeva.
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 26.6.2007 22:20:38
|
|
|
|
bambi.t
|
Vem da časovno malo v zamudi s tole debato. Me pa zanima če opravlja dr. Kežar NS v Litiji ali za Bežigradom. Jaz sem dobila pri G številko za NS, ki naj bi jo opravila Kežarjeva in sicer Bežigrajski dvor v Ljubljani - tak je naslov!!??
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 27.6.2007 10:05:16
|
|
|
|
ašun
|
Res je. Dr. Kežar dela NS za Bežigradom. Je pa super zdravnica, ne bo ti žal. Je moja osebna ginekologinja.
|
|
|
|
RE: Nuhalna v KR, SG ali Litiji 28.6.2007 8:46:16
|
|
|
|
Nastya
|
Ojla.. a mi lahko katera razloži kaj to sploh je NS (kaj to pregledujejo in kako) in kakšne preizskave moraš dati skozi, da ti ugotovijo da je z otrokom vse v redu, da ni nič narobe - se pravi da se normalno razvija in ali greš lahko tudi samoplačniško na te vse preglede ?? Hvala !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?