Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 16:44:25
|
|
|
|
**NiNa**
|
živjo nemka! Res je kar visoka za moje pojme, mogoče si ali pa boš kaj zbolela (gripa ali kaj podobnega). Upam, da ti bo še katera znala bolje pomagat, LP, nina
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 16:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Nemka meni se zdi čist ok tvoja BT in mi ni nič čudnega, četudi se tako hitro tako visoko dvigne. Je pa ful dober tale koledarček . A ti bi rada da ti popravljamo napake . Tle nas je kar neki, ki pišemo bolj v narečju ali v popačeni slovenščini, z ogromno napakami , tako da, ko bereš, sploh ne pogruntaš napak, edino če se res zatopiš v pisanje. BTW pišeš oz govoriš pa zelo dobr slovenščino , vse pohvale . No nekaj napak se najde, ampak ni hudega.
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 16:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** živjo nemka! Res je kar visoka za moje pojme, mogoče si ali pa boš kaj zbolela (gripa ali kaj podobnega). Upam, da ti bo še katera znala bolje pomagat, LP, nina Zakaj pa zbolela, saj pa 36,7 ni vročina, šele pri 37 maš vročino pa še to ni nič hudega. Kokr sem jaz preštudirala BT, bi naj po ovulaciji in do M bila celo nekje 37,1
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 16:50:04
|
|
|
|
bumbum
|
Nič ni čudna tale BT. Moja je po O tudi 37,3.
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 19:57:01
|
|
|
|
upica
|
NEMKA Kakšno pa si imela temp. v prejšnjih ciklusih? Tale zdajšen dvig se mi zdi v redu, edino se mi zdi, da je nastopil prezgodaj. Morda boš imela še enega. Sicer pa se ne sekiraj, ker se mi zdi, da nas dosti v januarju trpi za motnjami ciklusa, verjetno zaradi vremena ali česa drugega, kaj vemo?
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 10.1.2007 21:02:15
|
|
|
|
upica
|
Nemka Sem končno dojela, kako lahko pogledam tvoje prejšnje temperaturne liste. Sem jih pogledala, pa bi rekla, da imaš kar nekajkrat padec temperature prej. Verjetno je to tvoj normalni potek cikla, tako, da je po mojem mnenju vse ok.
|
|
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 11.1.2007 15:01:09
|
|
|
|
nemka
|
Hvala vami za odgovore! Danes je Temp spet malo padla, ne vem kaj je to. Nekaj sem brala da temp vcasih pade ko se otrok lezi v maternico. Kako se to rece po slovensko?? A ja, in se kaj! Kaj pa je "ss"??? Po nemsko pomeni "schwangerschaft"=nosecnost. Ampak brala sem da to ni to, da je nekaj slabo...? HVALA!
|
|
RE: Temperatura...poglejte!!! 11.1.2007 15:08:32
|
|
|
|
kaja80
|
lep pozdrav Nemka! Sem pogledala ta tvoj graf, pa se mi ne zdi nič čuden. Glavno je, da ti temp. ne pade pri tebi pod 36.2. Na spletni strani Fertility friend imaš grafe s katerimi lahko primerjaš svoje, če želiš. aja ss pomeni spontani splav, ja nič dobrega. mej se
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!