|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - prsi ne bolijo več
10.1.2007 10:12:51   
Anonimen
Sem v 15 tednu. Prejšnji teden sem bila na UZ, plod je bil živahen. Čez noč pa so me nehale boleti prsi, le bradavice so še občutljive, če jih stisnem. Edino kar je, je prisoten izcedek iz prsi. Nekatere pišejo, da so jih pri odmrtju ploda nehale boleti prsi. Ker imam slabe izkušnje iz prejšnje nosečnosti, me je grozno strah, da se je spet kaj takega zgodilo. Kdaj so vas nehale boleti prsi, so vas bolele celo nosečnost?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - prsi ne bolijo več
10.1.2007 10:15:54   
corfu
V prvi nosečnosti so me bolele do nekje 12 tedna, potem so me prenehale boleti.
V drugi nosečnosti pa so postale polne in boleče v trinajstem tednu, pred tem me niso bolele nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 10:18:19   
rožica81
Pozdravljena!

Tudi mene so nekje v 4. mesecu prenehale boleti prsi, ampak se res nikoli nisem vprašala zakaj. Pač, tako je, sem si rekla. Sedaj sem noseča 6 mesecev in je otrok zelo živahen.

Ne skrbi, samo optimistično naprej in lepo nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 10:32:19   
Anonimen
Bodi vesela, da so te nehale boleti, vsaj meni je blo to precej zoprno.
Vsi znaki pač niso prisotni skozi celotno nosečnost, nič takega ni.
Črne misli na stran, punca, vse bo v redu! user posted image

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 10:32:41   
total
Mene pa sploh bolele niso nič.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 10:58:48   
Luskan
Tudi mene so zelo bolele na začetku, potem pa so me nekje v začetku 2. trimestra nehale bolet. Izcedek iz prsi je že dober znak, da se ti že pripravlja mleko. Kar optimistično naprej, lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 13:07:41   
petra a
mene tudi niso nič bolele

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2007 19:30:29   
Anonimen
Evo, jaz sem v 9 tednu, pa mi sploh se še niso napihnile. Še vedno so kot čajne vrečke od prejšnjega poroda. Pa skoz čakam, kdaj sem bom lahko spet bahala z oprsjem user posted image . PA nič. Pri 1. nosečnosti, sem pa že na začetku mislila, da mi jih bo razneslo.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......