|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virus???
8.1.2007 19:07:54   
filipinka
Ali se še kje pojavlja nek  čuden virus, ki povzroča bruhanje? Naš otroček in dva njegova prijatelja so ta vikend bruhali! Kar na lepem je ponoči začel, pa ni kazal nobenih znakov, da je bolan; zbudil se je bruhal in tako še trikrat do jutra. Zdaj je O.K., le jesti noče, popije pa hvalabogu kar veliko! Zanimivo je, da pa nima vročine in driske.
Zanima me, če se še kje pojavlja kaj takega?
LP; V.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Virus???
8.1.2007 20:46:33   
dulcinea
Že  za nekaj primerov sem slišala v kratkem. Upam, da ne doleti tudi mene. Moj lubi je zbolel v četrtek popoldne, danes zjutraj je pa še taščo troflno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 20:57:52   
filipinka
Za dragega si bila v strahu, za taščo pa user posted image ...najbrž...pišeše, da jo je trofnlo! Meni se zdi, da bo mene tudi, ker me že neke črviči!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2007 11:37:26   
abi
Mi smo bili bolani od sobote pa tja do četrtka.
Kar naenkrat bruhanje po vsakem vnosu hrane in med obroki.
Polek tega še driska, tako da je bila user posted image  res čisto izčrpana.
Zdej pridno papa da nadomesti izgubljene kilogramčke.
Pediater pa ne predpiše prav ničesar, samo dietna hrana in čimveč tekočine.
Sem prav vesela da je mimo.
Polek user posted image  in moje malenkosti, sta zbolela tudi tast in tašča in tako smo silvestrovo preživeli več al imanj na wc-ju.

lp - A-

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2007 12:16:50   
Anonimen
Pri nas je bilo tako.Na Božični večer je Timi bruhal,nato še enkrat naslednji dan,brez vročine.Nato je zbolela mija sedemnajstletnica ob treh zjutraj je začela bruhat in se ni ustavila do večera,vmes je še driskala in imela 38,3 vročine.
Zvečer isti dan sem začela driskat jaz in trajalo je celo noč in pol naslednjega dne,poleg mene je bruhala in driskala tastarejša hči.Mož je samo driskal,naslednji dan.Vsi,ki so bilo gosteje so zboleli,eni več drugi majn,vsak različno.V Izloski bolnišnici je infekcijsko polen otrok,na infuzijah z takimi in podobnimi znaki.Ko sem klicala zdravnika,so mi dejali,naj ne hodimo,naj samo po žličkah uživamo šipkov čaj,če želodec premore,pa slane palčke,prepečenec.

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......