|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za nosečke
8.1.2007 15:09:52   
Anonimen
Rada bi vedela če je možno, da čutiš krče kot pred menstruacijo a si v bistvu  noseča? Koliko izmed vas ki ste noseče ste imele glavobol?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje za nosečke
8.1.2007 15:22:51   
kapica
Veliko jih ima v zacetku se obcutek, kot da bo M pravkar prisla. Tudi glavoboli so pogosti, ne glede v katerem mesecu si.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 15:43:02   
Anonimen
kaj pa 'riganje' in napihovanje (vetrovi)? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 15:52:05   
2 Sraki
Za slednje nevem, definitivno pa krci so ali pa vsaj bolecina okoli jajcnikov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 16:30:55   
x_srečka_x
Jaz nisem čutila nikakršnih krčev ali pa špikanja pa tudi glavoboli me niso dajali. Edini zank je bil pogosto lulanje user posted image

LP

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 20:18:57   
Anonimen
Ja, vse to so lahko znaki nosečnosti. So precej podobni znakom pred M, tako da velikokrat zlahka zamenjaš vzroke.

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 23:42:14   
yudit
Pri meni je bilo enako kot pri M, imela sem kar bolecine podobne kot pri M, in nisem verjela da se noseca to se mi tud zdaj dogaja da tu pa tam zacutim rahle bolecine al G pravi da je to normalno.Tak da je pri vsaki zenski drugače,pri meni je pa tak mislila sam da se bo vsak cas vlila pa ni pa smo user posted image novopeceni ahhahaauser posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 9:32:12   
Anonimen
Zelo zanimivo vprašanje, tudi jaz sem ga hotla postavit.
Sem namreč novopečena user posted image , test sem delala pred 3 dnevi in me tudi vsake toliko boli trebuh kot da bom vsak trenutek dobila M in me je bilo že resno strah, da bom začela krvavet. Pa sedaj vidim, da kaže, da je to normalno. Tudi v jajčniku me vsake toliko zaboli, predvsem v levem in tudi takoj mine.
Drugače pa imam BT še kar povišano, joški in predvsem bradavičke me res ful bolijo, že brez brez da se jih sploh dotaknem.
Zgaga me tudi občasno peče že 1 teden in mi ponavadi mrzlo mleko pomaga. Pa lulanje ne nekaj, kar počnem vsake pol ureuser posted image .
Ah, kaj vse me še čakauser posted image .

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......