Anonimen
|
Ne vem kam naj drugam postavim tole temo, vem pa, da je totalno nasprotje tegale foruma Skratka - kako, s cim itd. se zredit? Lani sem se poleti zredila (prej sem bila vesela za vsake pol kile, ki so se pojavile; ocitno so hormoni koncno zaceli delovat ), letos poleti pa spet shujsala. In zdaj lahko pojem kar hocem, pa ni efekta. Ne pomaga kruh+maslo+salama, ne pomagajo cokolade (dnevno!), ne pomaga, ce jem ob 1h ponoci ali pa ob 7h zvecer, lahko jem zvecer McDonald's itd .. nic nic nic. Ker kolikor pojem, to tudi prebavim (2x/3x grem na wc, 1x 10000%) Res je, da zdaj, ko je sola manj spim (5-6,5h na noc) ampak sem se na tak ritem navadila. Poleg tega vsak dan cez teden 2x sprehajam Luno, cez vikend 3x, enkrat tedensko imava eno uro agilityja (veliko tecem..). Poleti in jeseni in spomladi je tukaj se kolo + rolerji .. Je pa problem, da baje skoraj nic ne jem (vrst hrane, namrec) Skratka, ne jem rib, mastnega mesa, svinjina in govedina tko-tko (morajo bit res res pusti zrezki, nic zilasti itd), konjskega mesa, zajca, jagnjetine in tega ne jem, ne jem rib, jogurtov (razen smetanovega s cokolado ali pa borovnico) - mi je slabo po njih, ne jem salam (razen kaka ogrska, kuhan/pecen prsut, puranja prsa v ovitku, nek beli šink piscancji/puranji, izjemoma kaka mortadela, poli .. skratka, same bolj puste zadeve), na kruhu ne jem marmelad, nutele (samo na palacinkah) .... In potem mi ne ostane vec kaj dosti kombinacij. Bi pa vsak dan lahko jedla piscancji file, krompir, riz, makarone, zelenjavne juhe, cokolino, pudinge .. pa torte & rolade, ki jih spece mami + razno razne piskote Skratka, kaj pojem cez dan: Zajtrk: cokolino z zitaricami / cokoladni puding s smetano / cokoladni jogurt / izjemoma kruh + kaka salama, ki jo jem - ce imam cas po 2. solski uri: toblerone ali kaka druga cokoladka iz avtomata malica v soli: dva rogljicka brez marmelade (navadna ali pa polnozrnata) / sirova strucka / sendvic / kak mlecni riz + kaj od kruha ali rogljic / krof ... ko pridem domov: po moznosti kaki piskoti, cokolada, redko kruh ali kaj podobnega - da lahko zdrzim do kosila kosilo: kar pac skuha mami .. vsak dan vecinoma imamo normalno kosilo vecerja: kar mi pride pod roke .. ne gledam, kaj bi bilo primerno, pojem, kar mi pase Vmes pa se sto in ena cokolada, piskot itd .. Rada bi se zredila 2-3 kg (ne vem koliko kg imam trenutno, ker se nocem tehtat), AMPAK .. ne vse v stegna in rit in trebuh Ker so mi prov vseeee hlace in krila, ki so mi bila lani ze rahlo (pre)oprijeta .. LP, Ribica
|