|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kaj je spet to?
5.1.2007 13:46:59   
kitty
Svojega telesa nič več ne razumem!user posted image

Sem dva dni pred (ne)pričakovano user posted image pa me prsa še popolnoma nič ne bolijo-kot da jih nimam. Nobenega špikanja, nobenih težkih nog.... nič.....
Ponavadi oz. vedno me kakšen teden prej začnejo boleti prsa, zdaj nič.

Trudiva se na user posted image  ampak mislim, da spet me bo nič....ker me nič ne daje user posted image

A je katera zanosila pa tisti mesec pred M ni imela popolnoma nič znakov.

Hvala za odgovore user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa kaj je spet to?
5.1.2007 13:50:25   
Anonimen
Pri men je ta mesec istouser posted image

(odgovor članu kitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2007 13:51:48   
mateja 26
Poskusi malo odmislit.Znake pred menstruacijo in samo čakat in se spraševat kaj te boli in te ne boli in zakaj te ne boli,...Čisto se sprosti in sigurno bo.Velikokrat tudi psiha vpliva na stvari.

lp
mateja

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 15:01:03   
*metuljčica*
jaz sem tako zanosila, sem čakala pa čakala na user posted image  pa ni bilo nič potem pa user posted image  in sedaj sem user posted image  in v 25 tednu. Pa še to, zanosila sem takoj po tabletah junija zadnja škatla julija pa že noseča.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2007 9:25:24   
kitty
Živjo spet jaz!

Do danes še vedno ni M user posted image user posted image user posted image  zamuja 4 dni. Test naredim danes. Sem pa včeri opazila bolj bel izcedekuser posted image

Prsi me še vedno ne bolijo nič. Tu pa tam me rahlo zašpika v jajčniku to pa je tudi vse. Kontrac. tablet nisem nikoli jemala.

Vam javim rezultat.

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2007 11:13:18   
gugu
kitty držim pesti zate user posted image nikar pa ne obupaj, če nebo tokrat bo pa drugič! A jaz kar mal slutim da ti je uspelo!!!user posted image  user posted image user posted image SPOROČI NAM!

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2007 12:55:28   
kitty
No tako test sem naredila in ni nič user posted image

In ni ne M in ne user posted image user posted image  user posted image

Zdaj pa upam, da ni kej druzga....bo že

Hvala ker ste bile z namo, se kontaktiramouser posted image  

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 13:21:41   
nemrak
user posted image user posted image
Mogoče je pa še premalo nosečniškega hormona.
Ne obupaj!! user posted image user posted image

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 22:43:03   
Anonimen
Kitty, pri meni je bilo isto. ( Poglej si forum "Se je test zmotil?" ). Nobene user posted image  ne user posted image ; mi je kar zamujala.. Čez 10 dni pa.. user posted image .

(odgovor članu kitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2007 8:51:24   
Anonimen
Ni še čisto čas, da obupaš. user posted image

Pri meni je bilo tako, da sem okoli novega leta šla na potovanje z avtomobilom na morje. Pot je bila obupno dolga. Veste, da sprememba klime skoraj sprovocira menstruacijo in takrat ni bilo nič. Popolnoma oborožena ( z vložki, tamponi,...) sem postopala po morskih ulicah, prehodila kilometre, pa nič. Prsi so me že nehale boleti in nič. Ko sem naredila test (3. dan) je bilo tako nejasno, da je bila črtica menda samo v moji domišliji.....čez 3 dni spet, ampak malenkost bolj očitna črtica. Čez 6 dni pa je bila spet, vendar nič kaj intenzivna. Letela sem h ginekologinji in je ugotovila, da je stopnja bHCG precej visoka. Prej pa sem dala skozi tridnevno šokterapijo....kaj če je izvenmaternična nosečnost (zavoljo šibke črtice in krvavitve....SPET!)

Ampak hvalabogu....ni user posted image

Tako da......malo še počakaj (čeprav razumem, da te bo razžrlo) pa bo že minil ta vražji dan ali dva, da narediš test ;)

Še en nasvet: uporabi Clearblue....First sign in Baby check meni sploh nista dala pozitivnega testa (takrat) izgleda da sta manj občutljiva.

LP

Tina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2007 9:27:33   
kitty
Čav spet jaz!

Danes zjutraj sem porabila še en test CB pa popolnoma nič. Kontrolna črtica je, tako da test sigurno ni zanič.
user posted image  še vedno ni. Moj me heca, da mogoče sem jo pa že zgubla za večno user posted image  dedci!
Imam pa malo motnega izcedka brez posebnega vonja. Joškice me še vedno ne bolijo nič, kar se mi zdi zelo čudno, ker ponavadi me kakšen teden pred M.

Ne vem a naj pokličem G pa mal vprašam ali naj počakam do ponedeljka kaj bo.

Enkrat bo že user posted image user posted image . Vsem, ki čakate želim enako kot sebi user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2007 9:33:22   
Anonimen
Če prav razumem si že 5 dni čez termin, ko naj bi dobila m.
Mogoče bi se splačalo iti ginekologu.

(odgovor članu kitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2007 10:13:02   
kitty
Ja peti dan čez.

Sem ravno govorila z G in me je naročila 26.1. oz naj prej pridem, če bi bile kakšne bolečine oz. krvavitve. Iz pogovora je bilo zaznati kot, da gre lahko za nosečnost user posted image

Res ne vem več....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2007 16:21:23   
vanč
Kitty! Nočem dajati lažnega upanja pa vendar obstaja tudi naslednja možnost;
Spomni se kdaj si imela zadnji spolni odnos. Lahko si tudi zanosila tik predno bi morala dobiti user posted image . Veliko manjša možnost,vendar obstaja. In ker najbrž še ni minilo od tega spolnega odnosa 14 dni (čas, ki je potreben za oploditev, ugnezditev in nastajanje zadostne količine nosečniških hormonov) ti nosečnostni test še ne more pokazati realnega rezultata.  Sedaj že poznam kar nekaj mamic, ki jim je prvi test pokazal lažno negativno. Ko so čez 1 teden spet poskusile pa je bil pozitiven.
Lepo prosim vedi, da je to samo moje razmišljanje a vseeno držim pesti!!!

vanč

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2007 18:12:52   
upica
Vanč, prav imaš, morda je bila ovulacija pri kitty bolj pozna kot po izračunu in bo morda sledila nosečnost, ali pa nezaželjenauser posted image , zamude bo toliko dni, kot je bila ovulacija bolj pozna. Jaz bi pa še dodala da: kitty ne obupaj, če te prsi ne bolijo, morda še sploh ta mesec nisi imela ovulacije, priporočam velikouser posted image user posted image  in držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2007 13:26:58   
florita
Kitty z mano je bilo enako prejšnji mesec, ful sem se skirala zaradi službe, štela dnve, plodne ne plodne....merila BT, skratka učinek 5 dni zamujena user posted image  in pol seveda user posted image user posted image user posted image . Seveda naredila spet 5 testov pred user posted image  in potem je moj dragi rekel, da je bolje da namesto testov grem in si nekja kupim, privoščim da se malo razbremenim. Ta mesec pa nem vem kaj me čaka.....sem pa odmislila vse skupaj.....in moram rečt da je zabavno ko ne misliš na user posted image  na user posted image .

Pa sedaj so RAZPRODAJE, DEJMO MAL MOŽGANČKE NA OFF.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.1.2007 21:58:21   
bojana1
Kitty tudi meni je test prvič pokazal,da nisem noseča,pa mi je user posted image zamujala 6 dni.Naslednji test je neki zablokiral ,no v tretje gre rado in je pokazaluser posted image .Sedaj sem v 29t. Je čisto odvisno ,lahko da si ga delala prekmalu,tako kot jaz.Tudi nosečniški znaki so od vsake posameznice drugačni.Mene je matralo tako kot pred M.

V glavnem sprosti seuser posted image  jaz pa držim pesti zate!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......