|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikrovalovna pečica
2.1.2007 17:12:07   
super nova
Pokvarila se mi je mikrovalovka, se jo splača poporaviti? user posted image  Vaše mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mikrovalovna pečica
2.1.2007 17:44:37   
Anonimen
Odvisno kaj je narobe z njouser posted image . Po vsej verjetnosti pa ne, k mikrovalovke so dandanes super poceni.

(odgovor članu super nova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2007 22:00:59   
ona
Nam se je tudi pokvarila pred kratkim in sem šla kar novo iskat,ker me 15 jurjev stane že letanje okrog serviserjevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2007 22:05:24   
kofetek2010
če imaš kakšno bolj fensi šmensi potem ja (pa še to naj ti prej povejo kaj je narobe in kolk bi stalo popravilo), če pa je kakšna bolj poceni potem pa zihr ne user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2007 9:08:42   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: super nova

Pokvarila se mi je mikrovalovka, se jo splača poporaviti? user posted image  Vaše mnenje?

Koliko je stara? Koliko je stala, ko je bila nova?

Takele diagnoze brez podatkov in na daljavo so itak nesmiselne.

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 9:47:47   
super nova
Stala je 25.000,oo sit, stara je 8 mesecev, sicer ima dve leti garancije, vendar smo izgubili račun. Nekako sem se navadila nanjo...

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2007 10:03:16   
Alisa
Jaz bi šla kar iskat novo.
No sicer to nima veze s mikrovalovko, ampak smo ga pa dal na servis. Kakšno leto nazaj smo kupili kavni aparat, kateri je stal nekaj čez 60.000 sit in smo tud zgubili račun. Peljala sem ga na servis in sem za popravilo dala 35.000 user posted image . Tako da sem tutala da bi ga kar tam pustila! Če se še kdaj pokvari ga bom kar zalučala čez okn in šla iskat druzga.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2007 10:42:34   
super nova
Pokvarjeno sem pravkra odnesla v klet, mislim da bom že danes šla iskat novo, saj ne rabim ne vem kakšnih funkcij, predvsem za pogrevanje, odtaljevanje in občasno žar funkcijo.user posted image  Takšne pa ne stanejo ne vem kolko.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2007 10:48:19   
Anonimen
Danes niso več tako drage.Moja je stala pred enim letom 32 tisoč zdaj pa ista pride 16user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2007 10:53:57   
Nixxon
Potrošnja družba rules. user posted image Na obremenitev okolja zaradi odpadkov, ker "se ne splača" (če je nova 2x dražja kot popravilo ne vem kera logika vzdrži, da se bolj splača) pa nihče ne pomisli. ccc

< Sporočilo je popravil Nixxon -- 5.1.2007 10:55:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.