|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   totalno zmedena
30.12.2006 10:33:42   
enia
Pozdravljene!

Ker vem, da boste znale pomagat men iz tele zagate, vas prosim za pomoč.
Situacija je čudna, bom skušala bit kratka. Sem tretji krog klomifena oz. sem bila. M naj bi prišla 28.12. pa ni. Merila sem si BT, vendar sem vmes zbolela, tako da ni bila ravno realna. 29.12. pa je bilo nekaj izcedka, sem rekla, evo jo M. Čeprav bolečin ni bilo. Sem misla, ok tokrat brez bolečin, sej je vsakič drugač od kar sem na klomifenu. Je bilo pa tega izcedka zelo malo, na vložku nič, samo če sem dala tampon, sem vedela, da se nekaj dogaja. Zvečer pa me je nekaj špikalo po trebuhu, okoli popka, nek čudn občutek, da mi nekaj teče ven. Grem na wc in mi zdrkne nek sluzast delček. Kapljale pa so svežein živo rdeče kaplje krvi. Danes zjutraj pa spet skoraj nič krvi. Zdej na vložku pa spet nič. No, pa sem se odločla naredit test - romed kaseto. In mi pokaže 2 črtici. testna je sicer šibka. zdej sem pa zmedena. Se je test zmotil ali je možno, da sem nosečka? Ker BT mi je padla. user posted image

Hvala za odgovore.

slikce sem dala v album, če se keri da pogledat. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: totalno zmedena
30.12.2006 15:54:56   
enia
No, mi je končno uspel sliko naložit. Me je prej neki forum hecal.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2006 16:01:18   
lana38
buhvald!
Sem pogledala v album in vidim tudi jaz user posted image , ampak nisem ravno prepričana, da je to to, če ti je BT padla. Ponovi test čez 2-3 dni, potem bi morala biti že močnejša tista bleda črtica. Uporabi raje BC mini, ker zaznava že manjše količine hormona. Šibaj v lekarno, če je še kakšna odprta, drugače boš morala počakati do srede.
LP

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2006 16:07:07   
enia
Ja, sej to me mal skrbi, ker je BT padla. Test pa takle ... user posted image user posted image
Sej ne vem, več kaj si mislit, je ok, ni ok, ...
Sem pa mojga že poslala v DM po Bc mini. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2006 16:48:05   
eva1
ja pri meni je tudi tako kazala-pa imam še slaba 2 tedna do roka! Tako da mislim,da si nosečka, glede izcedka jaz sem ga v prvi nosečnosti dobila in sem ga imela skoz do 8 tedna-razultat 22 mesečni pobalinček!
Pri meni je ta test kazal tako, potem sem čez dva dni ponovilia BC mini in je pokazal tudi švoh user posted image (čeprav že veliko bolje vidno), potem še čez en dan pa že ornk user posted image )!
Držim pesti zate!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 20:16:42   
Jančika_
Meni je Romed pokazal še bolj močno črtico kot je tale na sliki, pa nisem bila noseča. Štirje drugi testi so bili pa pravilno negativni. Kaj pa BC mini pravi, če si ga uspela dobit? Meni je vedno pokazal prav.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2006 23:39:25   
enia
BC bom jutri naredila in bomo vidli, kaj bo pokazalo.

Eva1, kolk je pa blo izcedka pr teb? Me skrbi.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2006 23:43:32   
rija
moja črtica na CB je bila enako slaba....pa se pripravljamo na 1 rojstni danuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2006 20:03:26   
GB
Buhvald upam da si noseca, saj je moja prijateljica imela podobno situacijo in sedaj ze veselo ziba svojega soncka. Upam da ti je ratalo in da bos cez devet mesecev srecna mamica . user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2007 10:45:27   
Jančika_
Buhvald, je kaj novegauser posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2007 17:08:06   
bumbum
Jaz že tudi težko čakam novičke!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2007 14:47:40   
enia
Živjo!

Ja, me ni bilo čez novo leto doma in se zato nisem oglasla.
hm ... na žalost pa nimam fajnih novičk. Naslednji dan (31.12.) sem naredila test BC mini, ki pa je pokazal še bolj bledo črtico kot romed. mislim, da se je na žalost končalo slabo. Krvavela sem še, danes imam le še rjav izcedek. user posted image

Hvala vsem za spodbudo.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2007 19:58:43   
Jančika_
Buhvald, držim pesti, da kmalu zagledaš tako fajn debelo črticouser posted image .

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.1.2007 20:02:32   
enia
Jančika, hvala! user posted image

Razmišljam, da bi jutr kar naredila še en test, ki mi je ostal. Namreč kar ne morem verjeti oz. dojet, da to ni res. Najbrž čist brez veze, ne. saj vem, pa kar upam ... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2007 7:08:16   
lana38
buhvald, če bi bila jaz na tvojem mestu, mi verjetno tudi ne bi dalo miru in bi naredila še en test. Poročaj, kaj bo pokazal.
LP

lana38

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2007 10:34:25   
enia
Ja, seveda, tud men ni dalo miru in sem naredila še en test - danes zjutraj. Rezultat pa pričakovan - ena črtica. Vidi se drugo, če zlo dobro pogledam na svetlobi. user posted image
Bo treba v nove boje. Čudi me to, da me še vedno boli križ, na trenutke trebuh in da mi je po malem slabo. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......