Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: epiduralna pri drugem porodu 30.12.2006 19:43:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zakaj bi bilo z EA pri drugem porodu kaj drugače kot pri prvem???? Edinole kar je se ti tista ranica menda celi 3mesece (da je stvar potem ziher OK) - kar je pa ziher preteklo med obema porodoma
|
|
|
|
RE: epiduralna pri drugem porodu 30.12.2006 19:52:03
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem obakrat rodila z EA. No ja, prvič je res šlo tako kot mora - so mi jo dali, ko sem imela svoje popadke na cca.5 minut, in kakšne 3,4 ure pred porodom sem jo dobila. Superca, res. Drugič pa so mi sprožili porod s svečko. Ful sem se počasi odpirala, tako da mi je niso upali dati prezgodaj, da se ne bi vse skupaj preveč zavleklo. Vendar sem se pa potem kar naenkrat odprla na 5 cm, pol pa preden so me dali spet na CTG, pa priprava na porod, sem po res hudo bolečih popadkih epiduralno dobila šele 15 minut pred porodom. Dobila sem jo ravno toliko, da sem jo morala plačati. Upam, da bo pri tebi vse skupaj boljše potekalo, predvsem pa brezbolečinsko.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?