|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na pregled???
26.12.2006 19:30:56   
karatina
Pozdravljene.

Vašim klepetom sledim že od maja, ko sva se tudi z mojim dragim začela truditi za naraščaj, oglasit pa sem se ˝upala˝ šele sedaj. Včeraj je prišla user posted image  in še enkrat več izbrisala upanje.

Zanimalo bi me, po kolikšnem času neuspešnega poskušanja je primerno oziroma kdaj ste se ve odločile za pregled pri G. Se je treba držati tega roka enega leta poskušanja, ki ga tako radi omenjajo? Zame bi bila to prva nosečnost in stara sem 29 let, kar še dodatno veča moje strahove, da mi ne bo kar tako uspelo. Bi bilo prehitro, če bi s svojo težavo šla na pregled že sedaj?

Ne morem povedati, kako občudujem vse, ki čakate na user posted image  že dlje kot jaz, ker se mi zdi, da je iz meseca v mesec težje prenašati to razočaranje in obdržati optimizem.

V naprej hvala za odgovore in lepe praznike ter obilo sreče pri user posted image .

Lep pozdrav

Karatina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj na pregled???
26.12.2006 21:44:50   
lučka 25
Pozdravljena karatina!
Tu boš gotovo zasledila različne odgovore. Jaz na primer sem šla na pregled po 13 mesecih truda, čeprav sem bila pred tem pred 6 meseci na rednem pregledu in na odščipu, pa sem mu omenila najine načrte pa je rekel da naj kar počakamo, da mine eno leto poskušanja. Nekaj punc pa je šlo že takoj na pregled in omenilo, da se trudijo,.... pa so jim ginekolo-ginje kar takoj naredil -i/-e nekaj osnovnih pregledov.
Vem, da je iz meseca v mesec težje, vendar potem ti vse to počasi postane "rutina" in bolečina ni več tako močna. Meni so po pregledih (PCT, HSG, ultrazvok) ugotovili, da imam PCO sindrom in tako sedaj 1. ciklus jem klomifen. Sedaj je moje upanje spet večje in s tem bo (upam da ne ) zopet večja bolečina ob prehodu user posted image .
Tako, da ti predlagam, da če ne moreš več zdržati, da greš k G in poveš, da se trudita. A pa imaš drugače user posted image  redne in si si že kaj merila BT. Meni je namreč tudi G rekel, da naj si najprej merim BT, če pride do krivulje , ampak sem jaz predhodno to že naredila, ker sem vedela, da je to prva stvar, ki jo vprašajo.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala in sem ti vsaj malo pomagala.
Pa čim prejšnje user posted image  ti želim!!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?