Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 12:01:14
|
|
|
|
najina pikica*
|
če te prav razumem,te zanima kdaj test za ugotavljanje nosečnosti pokaže da je poz. če je to to-takoj prvi dan ko zanosiš.....
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 12:27:03
|
|
|
|
Grizo
|
Oj, Čakajoča. Nosečniški hormon (beta HcG) se začne izločati sicer takoj, vendar so količine dovolj velike šele tam nekje, ko ti menstruacija zaostaja vsaj 1 dan (pod pogojem, da imaš seveda redno ). Takrat ti bo že pokazal CB (Clear Blue), ki je po mnenju večine najbolj zanesljiv. Prej je vse precej nezanesljivo. Tudi krvni test. Jaz sem ga šla prezgodaj delat, pa je bil rezultat "na meji", potem pa ti ne morejo povedati niti da niti ne. Moja izkušnja je, najbolje počakati na izostanek menstruacije. Drugače boš še vedno nesigurna, pa še cel kup denarja lahko zapraviš. Sicer pa držimo pesti
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 12:59:59
|
|
|
|
florena
|
Jaz sem test naredila dva dni pred pričakovano M in je pokazal +. In sem noseča.
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 13:05:37
|
|
|
|
Nikki24
|
Moja bi morala priti jutri, pa je ne bo. Sem že včeraj delala test - popoldan in sta bila dva različna testa pozitivna (BC mini in First Sign), pa še danes z jutranjim urinom tudi dvakrat +. Bom pa konec tedna še enkrat naredila test s Clear Bluejem.
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 13:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* če te prav razumem,te zanima kdaj test za ugotavljanje nosečnosti pokaže da je poz. če je to to-takoj prvi dan ko zanosiš..... Ja itak Najhitrej nej bi ti pokazalo 13 dni po oploditvi oz. po ovulaciji če veš kdaj si jo imela. Drugače pa najbolj zaneslivo da počakaš da ti M zamuja in potem narediš test.
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 14:27:24
|
|
|
|
katis
|
Ja običajno pokažejo nekje 10-14 dni po oploditvi. Na testu, ki sem ga delala jaz (ne vem točno katerega, ker mi ga je kar mož prinesel) je pisalo, da pokaže že 10. dan po oploditvi. Midva sva ga nearedila nekje 4. ali 5. dan po zaostanku M in seveda je pokazalo takoj, v nekaj sekundah, čeprav je pisalo, da pokaže po kakih 3 min.... Zato, zdrži še malo. Saj zdajle poznam eno, ki je tabletke in je imela 1.dan ZM nekje pred 10 dnevi ampak je potem en dan prepozno vzela novo tabletko in sedaj jo je strah, da je že noseča (pa mogoče še nima niti ovulacije) in že razmišlja o testu.... malce potrpljenja pa je vseeno potrebno imeti... LP
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 15:50:19
|
|
|
|
petraz
|
Jaz sem test naredila prvi dan, ko mi je izostala M in je bil +
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 18:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Raje počakaj, da ti M zaostaja 1 dan. Jaz sem delala test prezgodaj (kak teden pred izostankom), ker sem imela neverjetno značilne znake nosečnosti, pa sem imela lažno pozitiven test - tisti mesec sploh nisem bila noseča.
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 19.12.2006 19:24:15
|
|
|
|
chips
|
Dober večer! Jaz sem naredila dva dni pred menstruacijo test in sicer s BC mini in ni pokazalo nič,je bilo negativno.Potem sem naredila test BC mini dva dni po izostali M in mi je pokazal pozitivno ampak je bila črtica čisto rahla. Pa sem počakala še par dni in naredila test z Clear Blue-jem in je bil tako močan plus Sedaj sem naročena pri ginekologinji 18.1.2007, joj že komaj čakam!!!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 3.1.2007 15:43:32
|
|
|
|
Čakajoča
|
Ponovo pozdravljene! Še kar nisem dočakala menstruacije (no, si je ne žilim)! Nazadnje sem jo imela pred 1 mesecem! Naredila sem teste, pa je negativno! Takrat, ko pa bi morala dobiti , pa sem imela rjavkast izcedek, ki je trajal 1 uro in to je to! Teste sem delala s Mini baby check in First sign! Je možno, da niso dovolj dobri? Je pa tudi res, da jih nisem delala zjutraj! Danes še grem v lekarno pa Clear Blue! Ali kaj naj naredim? Moja ginekologinja začne delatii komaj 16.1.! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 3.1.2007 18:03:37
|
|
|
|
Pinokio
|
Jaz sem imela rjavkast izcedek par dni pred M in sem zato naredila test, pa je bil pozitiven, ko sem govorila z G. mi je rekel, da je lahko bil ss, pa ni bil in sem tudi noseča. Torej, če delaš test prezgodaj in, če je pozitiven si definitivno noseča, če pa ne, pa M še ni, pa je najbolje, da poskusiš čez kak teden.
< Sporočilo je popravil Pinokio -- 3.1.2007 18:04:19 >
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 4.1.2007 11:58:49
|
|
|
|
Čakajoča
|
Pozdravljene! Danes zjutraj sem naredila test s Clear Blujem in je bil !!!!! Upam, da ni lažen, ker bi mi bilo zelo hudo! Sedaj pa me zanima, kako je s to folno kislino in kdaj iti h ginekologu! Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Test pred izostalo menstruacijo 4.1.2007 12:37:45
|
|
|
|
sevenka
|
Folno kislino kar začni jemati! Pa naroči se pri G. ČESTITKE!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?