|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Resen problem?
18.12.2006 13:24:39   
DOLAR
user posted image Danes res ni moj dan.Vse mi gre narobe,še najbolj pa me skrbi naslednja težava.
Od poroda je že 8m.Približno zadnja meseca opažam da po spolnem odnosu krvavim.Včasih je zelo malo opazna včasih kar precej.Vem da to ni normalen pojav in da verjetno nekaj ni uredu.Malce sem brskala po knjigah in zasledila da je to lahko tudi znak raka na materničnem vratu.Sploh ne vem kaj naj.V sredo imam pregled pri G.Tako me je strah da se sploh ne morem umiriti.Prosim, če ima katera iste izkušnje naj pove kako je bilo naprej.Aja,včasih imam v spodnjem delu trebuha rahle bolečine ki se širijo v križ.user posted image user posted image user posted image

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Resen problem?
18.12.2006 14:05:36   
ronja
Sem ti hotela svetovat takojšen obisk g., pa vidim, da si že naročena, tako da mi je zmanjkalo idej, sama nisem imela še nikoli take težave, niti prvič nisem krvavela... Tako da ti prav dosti res ne morem pomagat, ampak iz teorije ti lahko povem samo, da ni vedno vse tako črno - lahko je samo kak polip ali kaka nerakava cista, ki jo odstranijo, pa je. Vsekakor moraš na pregled, ampak pred tem se pa nikar preveč ne sekiraj, boš videla, da ni to to! Mogoče je tudi kaka posledica poroda ali pa kako hormonsko neravnovesje, ni nujno rak!

Glavo gor in danes bo lep dan, boš videla, v sredo ali ko dobiš teste, pa še lepši! želim ti veliko sreče in poguma!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 14:14:37   
srki
Ronja ti je zelo lepo napisla, njenemu mnenju se pridružujem.

Seveda pa ti želim in upam na najboljšeuser posted image user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 14:52:10   
DOLAR
Punci,hvala obema.Javim kako bo v sredo.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 16:00:02   
delfinčica
Probaj biti čimbolj brez skrbi. Naj ti povem, da se meni to občasno dogaja že nekaj let. G mi je rekla, da je to zaradi občasnih hormonskih sprememb v povezavi s sluznico. KT rešijo te težave.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2006 18:49:52   
pikica123
Ne bit tok pesimistična. Sej vem da te skrbi, dažim pesti, da bo vse ok. Sam razlogov je lahko več.Poznam eno,ki se ji je žilca pretrgala pri spolnem odnosu in so jimogli neki šivat. Zdej je vse ok. Lahko je pri tebi kej podobnega, sam v lažji obliki.

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2006 6:35:37   
mmijau
Boljše enkrat preveč pri zdravniku, kot kdaj premalo. Mislim, da ti bo samo G lahko povedal zakaj, kako in .... Pa brez srbi, vse bo OK, (mogoče pa je kdo kaj preveč zašil tam spodaj user posted image user posted image user posted image ). 

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2006 8:05:38   
Taula
Meni se je to začelo dogajati v zadnjem letu, prej nikoli. Ugotovili so da mi manjkajo neke zaščitne celice na mat.vratu, in da ni to nič hudega.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2006 13:08:17   
srki
No, vidiš, zdaj si lahko že malo bolj pomirjena, pa sporoči, kaj bo jutri, držim pestiuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2006 14:42:21   
DOLAR
Velja.Me že danes zvija v trebuhu kaj bo šele jutri.Pa šele ob 19 uri imam pregled.Cel dan mi gre v nič.Hvala še enkrat vsem

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2006 20:03:32   
crci06
tudi jaz bi te rada potolažila, da ni vse rak...

je pa res, da bosta (mogoče še ta mesec) 2 firmi dali na trg cepivo proti raku na materničnem vratu (za najstnice...).... in posledično se o tem načrtno veliiko govori že pol leta....

Seveda je posledica tega, da je človeka še bolj strah, če razmišlja o tem...

Skušaj se sprostiti, pa bo.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2006 17:26:43   
DOLAR
Evo mene že od zdravnika.So me klicali dopoldne če lahko pridem ob 16 uri.Ginekologinja me je pregledala spodaj in pravi da i nič posebnega.Opravila je še ultrazvok in prav tako nič posebnega.Pravi da bolečine v križu niso povezane s tem.Čaka me en dolg mesec da vidim kako je z PAP testom.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2006 18:01:11   
Anonimen
Sam da ni kaj hujšega, sem vesela zate. Pap test pa tud držim pesti da bo ok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DOLAR)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2006 7:56:30   
srki
Evo, pa si lahko pomirjena, upam, da bo tudi pap test ok. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2007 11:31:27   
DOLAR
Še obljubljen rezultat.PAP III.A je katera imela takšen pap?Prosim naj se kdo javi ker sem čisto iz sebe.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2007 11:44:20   
tajtaja
Ja, jaz sem mela trojko, leta 2003 sem bila operirana-konizacija(odstranitev dela materničnega vratu) in po tistem sem bila zmeraj na PAPI. Po tistem sem normalno po naravni poti zanosila in lani marca rodila dvojčka.
Tako da ni vse tako črno, kot zgleda na prvi pogled.
Po posegu boš imela malo pogostejše preglede brisa, kar pa je itak v redu, ker kontrole na tri leta so res malo mimo. Se lahko v tem času že res kaj hudega skuha.

Glavo gor, saj bo.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2007 9:56:01   
DOLAR
tataja,kaj natančno ti je ginekologinja razložila da pomeni PAPIII.A je to rak?Ko so ti odstranili del materničnega vratu si morala še čakati n kakšen izvid?

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2007 18:29:11   
DOLAR
Še katera lahko poda kakšno izkušnjo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2007 20:09:28   
Anonimen
Jaz sem tudi imela to bila operirana pa je zdaj v redu.to ne pomeni da je ravno rak.so neke spremembe na materničnem vratu ni pa mus,da je rak.meni so mat.vrat odrezali celi tako sem imela zanič.

(odgovor članu DOLAR)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2007 11:09:57   
DOLAR
Evo danes sem spet bila pri g.Prišli so izvidi  materničnega vratu ki so pokazali CIN  III.user posted image
Ko se nekako sprijaznem z nastalo situacijo in reče g da ni rak dane začne govoriti drugače.Pravi da pri leetz operaciji odrežejo košček tkiva in dajo v ponovne preiskave,kjer pa ni izključen rak.Zdi se mi kot da sanjam.Kaj slabšega me sploh še lahko doletiuser posted image user posted image
A te ve tudi čakale tiste ki ste imele PAP III,CIN III na kakšne izvde p o operaciji?čisto sem že na dnu.user posted image user posted image
Pa še 2m je treba čakati na operacijo.

< Sporočilo je popravil DOLAR -- 6.3.2007 11:11:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2007 11:42:32   
žmož
Ne se bat, prej ko se je treba! Tudi jaz sem imela takšne probleme, pojavljali so se mi okrog 1 leta po porodu-s to razliko, da sem imela tudi občasne rahle krvavitve(v obliki rjavkastega izcedka) tudi med dvema menstruacijama in ne samo po sp.odnosu. Kot je napisala že ena punca prej, mi je rekla gin. da so to hormonske spremembe, tudi 2 brisa nista nič pokazala, tako da le pogumno na pregled.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2007 11:45:25   
DOLAR
žmož,jaz že imam papIII,CIN III.A ti imaš bris ok?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.3.2007 11:45:42   
žmož
Oprosti DOLAR, sem odg.na vprašanje ne da bi pogledala celotno stran in tako nisem videla tvojega odgovora. Mi je res zelo žal za diagnozo, vendar vseeno le pogumno naprej!
Srečno

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.3.2007 15:28:57   
DOLAR
A res ni nobena mela takea primera?user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.3.2007 19:02:28   
šmarnica
Jaz sem imela PAP IV, pa sem bila na opreracijski mizi že naslednji teden. Brez čakanja.
Opravili so mi konizacijo. Sedaj imam redne kontrole. Od takrat je že 10 let, pa (trkam) vedno vse OK - vsi PAP-i so sedaj vedno I.
Le pogumno - tvoja trenutna diagnoza ni tako zelo huda.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?