|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgi postopek
18.12.2006 10:57:28   
leli
Punce zdravo!
Zanima me,če katera ve v čem je razlika med dolgim in kratkim postopkom pri ISCI?Kaj več pridobiš pri dolgem?Res me zanima,ker sem prvič imela kratkega sedaj pa imam dolgi postopek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolgi postopek
18.12.2006 11:12:00   
Saša27
Pri dolgem postopku začneš že 20 dna po M s Suprefactom, po M pa enako kot v kratkem postopku, jaz sem imela GonalF pa seveda iztočasno Suprefact.

Pa srečno!

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 12:12:10   
leli
Hvala za odgovor ampak to že vem.Zanima me kaj pridobim z dolgim postopkom.Ali je možno,da nastane več foliklov?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 12:20:55   
Saša27
A na rezultate misliš. Pri dolgem postopku naj bi bilo več foliklov, se pravi tudi več celic. Jaz sem imela v kratkem postopku 5 foliklov, nato 2 celici, v dolgem pa 10 foliklov in 7 celic, tako da rezultat je na koncu več celic.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 12:23:52   
leli
Hvala!!To me je zanimalo.V kratkem sem imela 7 foliklov do vstavitve pa sta ostala samo dva.Upam,da jih bo zdaj več.Lep pozdrav

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2006 17:30:51   
pika74
Hojla leli jaz sem imela ravno tako najprej kratki postopek, zdaj bom imela pa dolgega. In drug teden v petek najbrž začnemuser posted image .

Prav tako sem v prvem pridelala 7 celic in potem sta se oplodila samo 2.

Me prav zanima, kako bo zdaj.

Saša27, a to pomeni, da začneš 20. dan z nekimi spreji v nos al kaj je ta Suprefact?

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?