|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa
18.12.2006 7:19:36   
Pikica pokica
Ne me linčati,če je že bil odgovor na moje vprašanje postavljen.. user posted image user posted image
Zanima me, če je kateri pokazal test pozitivno že pred izostankom user posted image ?
Tukaj na veliko pišete, da  imate ovulacijo sredi decembra in da upate na user posted image user posted image že za božič.user posted image  
Sem tudi sama takšna,ampak si ne upam testa narediti prekmalu, da ne bom po nepotrebnem razočarana user posted image .
Sicer me že nekaj dni tako špika v jajčnikih, kot da bom vsak čas dobila user posted image , ampak naj bi jo šele konec leta. SIcer je pa tudi zelo malo verjetno, da bi po dobrem tednu že  čutila kakšne znake ?!?! user posted image

V prvi nosečnosti nisem vedela skoraj mesec in pol, saj nisem imela rednih user posted image in sva s ( takrat še) fantom pač kar na slepo delala na user posted image in ne boste verjele, ratalo je že prvi mesec poskušanja!! user posted image

Hvala za odgovore, sicer vam pa vsem želim, da bosta letošnja dobra moža kar se da radodarna in nam vsem prinesla user posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa
18.12.2006 7:47:05   
Anonimen
Naj bi pokazalo prvi dan izostanka M. Lahko pa tudi kkšn dan prej.
Če je ne pričakuješ konec leta lahko za novol leto delaš testuser posted image .
Aja pa BC mini zazna najnižjo koncentracijo hormona tako da ti tega priporočam.

Pa upam da za novo leto dobiš fajn darilouser posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 11:12:35   
Ninica
Meni je test pokazal že 2 dni pred izostankom user posted image . Uporabila sem pa neki Romed test, ki je poceni. Ni se zmotiluser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 15:24:44   
bodoča
Jaz bi jo naj dobila tam okoli 27.12 - 29. 12. in če se mi bodo kazali kakšni zanimivi znaki, bom kar 27. naredila test. in če bo slučajno +, bo to za naju z možekom še vedno najlepše božično darilo, pa čeprav bo božič že mimo, glavno da bi bil +++++++++++. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 4:10:55   
Anonimen
Zivim v Ameriki, in tukaj je velika izbira testov. Da se jih kupiti preko interneta, in dobim 100 testov za 30 USD - ptem pa lahko testiras vsak dan... Potem so pa se trgovina "dollar shop", kjer je vse po 1 USD, vkljucno z nosecniskimi testi.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?