Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novoletne lučke v otroški sobi 17.12.2006 23:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kja mislite, ali so ponoči, ko je otrok v sobi sam, lahko prižgane, ali raje ne? Naš Tibor si je letos v sobi izboril smrekico, na kateri so seveda lučke. Potem ima na oknu enega božička z lučkami, pa še ene lučke, ki utripajo in pojejo različne melodije. Sem mu rekla, da je nevarno imeti ponoči kaj od tega prižganega, ker lahko pride do stika in se kaj vžge. In zdaj vse ugašava. Pa ne vem, če je potrebno. Kaj mislite? Ali so te stvari popolnoma varne ali ne? Je katera že slišala, da bi se kje kaj zaradi teh lučk zgodilo?
|
|
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 17.12.2006 23:19:28
|
|
|
|
Pupica
|
Ej Spliš toplo ti priporočam, da jih ugasni. Jaz imam slabe izkušnje, ko se je enkrat ena žarnica, v teh lučkah za na smrekico,začela dobesedno taliti, proti žici. Če ne bi bili doma, bogsigavedi, kaj bi bilo
|
|
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 17.12.2006 23:20:20
|
|
|
|
lelaval
|
Mojadva tudi imata - eden smrekico na oknu, drugi pa lučke. Jih vklopimo, ko je tema, ali pa, ko gresta spat in zaspita ob lučkah. Jaz pa izklopim, preden grem spat. Pa nobenih teh stvai ne kupujemo na boljšjakih, pač pa v trgovinah, a siguno je siguno - raje pogasnem, ker nikoli ne veš.
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 18.12.2006 0:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih izkljapljam. Pa ze tako imam ene na steni full stare (se tiste, k je vsaka lucka druge barve .. pa niso samo osnovne, ampak tudi oranzna, roza..). Imam ze cez dan vcasih slab filing .. tko kot zdajle, ko sem se spomnila, da mi gorijo ze od 13h
|
|
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 18.12.2006 7:05:33
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi jih na tvojem mestu izklopila. Pustila bi mu jih mogoče toliko časa, da ne zaspi. Jaz jih tudi na "naši" novoletni jelki čez noč izklopim. Res nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi.
|
|
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 18.12.2006 9:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Ja, saj jih izklapljam.
|
|
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 18.12.2006 17:03:39
|
|
|
|
bumerang
|
Če pa ne želiš imeti dela z izklapljanjem, pa lahko kupiš timer (v Obiju, npr., ga imajo za jurja) in naštimaš kdaj naj jih vklopi in kdaj izklopi in imaš mir vse praznike.
|
|
RE: Novoletne lučke v otroški sobi 22.12.2006 11:50:45
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz tega ne bi dajala v otroško
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?