|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Roza izcedek
14.12.2006 9:00:06   
TinaUros
user posted image user posted image
Pozdravček
Danes zjutri me je na moč prestrašil roza izcedek, ko sem šla na potrebo. Imam močnejši tok od kar sem noseča...
....sm, a je kaj narobe ker je dans roza....rahlo rahlo krvavkast?

Lp
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Roza izcedek
14.12.2006 9:06:50   
CAPA
Koliko časa pa si noseča?

Veš jest sem mela pri obeh nosečnostih ene izcedke... ne vem - pa je blo vse OK. Bili so nekako rjavkaste barve.

lp

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 9:09:23   
TinaUros
Ojla
Glede na zadnji dam M sem 7 tednov. Po uz-ju pa 5 tednov. Sem imela pozno ovulacijo.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 9:17:36   
CAPA
Brskala sem po knjigi o nosečnosti, pa nič ne piše. Žal mi je, da ti ne morem bolj pomagati.user posted image

lp

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 9:35:06   
Strawberrie Cherrie
Lahko je tudi vsaditvena krvavitev...

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 10:39:50   
petraz
Lahko je samo kakšna manjša krvavitev... Raje pa pokliči ginekologa/injo in povej kaj se ti je zgodilo, zagotovo boš morala na pregled. Pa ne se preveč sekirati... user posted image

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 11:19:13   
TinaUros
user posted image
Pomoje je šlo....
Full teče kri, g dela pa šele popoldne.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 11:19:36   
neisha
Pojdi na pregled. Tak izcedek sem imela na začetku jaz, diagnoza grozeči splav. Nekaj časa sem bila hospitalizirana, potem pa bolniška. 

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 12:25:36   
draja
Ne čakaj na ginekologa, ampak pojdi na urgenco. Sploh, če si zdaj začela še krvaveti.

(odgovor članu neisha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 13:49:39   
neisha
Ko sem odgovarjala na tvoj post, nisem vidla, da si se vmes še enkrat oglasila. Upam, da si že šla k zdravniku, če še nisi pojdi takoj.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2006 0:59:35   
zima07
TinaUros, držim pesti zate in upam, da se je dobro izšlo...?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,

(odgovor članu neisha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?