Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 16:26:15
|
|
|
|
ElaM
|
Danes sem žalostna, enega od mojih ni več. Ni bil nič bolan, igriv, prejle, pa sem ga našla mrtvega iz gobčka mu je tekla kri, drugače pa ni izgledal poškodovan. Še dopoldan je šel z mano na sprehod in mu ni bilo nič. Razmišljam v tej smeri, da ga je mogoče kap, ali pa ga je povozil avto. Čeprav, če bi bilo slednje bi bil verjetno poškodovan tudi drugače. A je možno, da pri kapi teče kri iz gobčka? V glavnem, naj mu bo lepo v mačjih nebesih.
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 16:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje,ga ni kap.Sigurno ga je kak avto udaril,zato kri iz ust.Videla sem že mačke,ki jih je zbil avto.Niso bile videti drugače poškodovane,samo kri je tekla iz gobčka.
|
|
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 16:46:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri kapi ne bi tekla kri iz ust -> najlažje bi ugotovila, kaj je bilo z njim, če bi veterinar opravil obdukcijo... Drugače pa - moje sožalje , naj uživa v mačjih nebesih
|
|
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 18:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sosedovemu mucu je tudi kri tekla iz ust, ko so ga našli poginulega. Pa tudi niso vedeli, od česa. Naj mirno počiva tvoj mucek.
|
|
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 18:43:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdajle sem malo razmišljala in mi tole 'kri iz ust' dost liči na zastrupitev s podganjim strupom
|
|
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 18:45:32
|
|
|
|
nejcko
|
Ojoj, moje sožalje za mucka. Sem tudi jaz prepričana, da ga je zbil avto. Ko se je to zgodilo mojemu psu, se tudi ni na njem nič poznalo, le kri iz gobčka mu je stekla
|
|
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 18:59:43
|
|
|
|
ElaM
|
london_paris, podganjega strupa pri naši hiši nimamo. Smo pa na samem, tako da ga drugje tudi ni dobil. Še ob 2-eh sem ga božala, ob 4-ih pa . Sem 100x že rekla, da ne bomo imeli nobene živali več, ker mi je tako hudo, ko katera umre. Meni so živali, kot družinski člani, in mi je res hudo. Vedno bolj se mi zdi, da ga je povozil avto in je imel notranjo krvavitev.
|
|
RE: Kako izgleda, če mačka zadane kap? 13.12.2006 19:55:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No, hvala bogu, da ni umrl potem zaradi tega -> ker to je ful dolga in mučna smrt, in nekateri sosedje prav zanalašč to delajo...zato sem pomislila na to, ker je krvavitev iz ust tipičen pokazatelj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?