|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby born
12.12.2006 9:38:41   
triša
Sem se odločila da bi naši deklici letos za božička kupla Baby borna.Pa me zanima tisti,ki jih imate ,a te funkcije (lula,kaka,pije,joka...) res funkcionirajo.Glede na to da mi zgleda,tudi glede na ceno,dokaj kvaliteten in imam občutek, da bi se lahko dolga leta igrala z njim. A bi rajši vzela kero drugo firmo ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby born
12.12.2006 11:19:06   
Noel
Naša ga je dobila za Miklavža. Pa morem rečt, da sem kar malo razočarana. Že res, da lahko lula, mu tečejo solze in kaka, ampak naša punca je najprej vprašala, če joka pa ne. Pa tudi, če želiš, da kaka, ga moraš potem celega ščistiti v notranjosti. Pa za v posteljo nosit tudi ni, ker je pretrd. Če bi se še enkrat odločala, bi se odločila za baby anabell.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2006 11:50:03   
*metuljčica*
Naša mala ga je dobila letos za drugi rojstni dan, z njim se sedaj igra tri tedne, vendar sem ji hrano vzela stran, ker baje ful smrdi in potem ga moraš dati na pol in ga fajn spucati, ker to baje zelo zelo smrdi, pa tudi kao lula, pa je mokro vse povsod. Še iz glave mu teče ne samo dol. Drugače pa ga ima zelo rada, vendar so vsi dodatki zelo dragi, npr. za en kompletek ; hlačke, jopica in škorenjčki sem dala 7.000 sit, za 5 pleničk 1.200 sit.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2006 13:20:09   
lelaval
Moja ga je dobila ped 5. leti za Božička in je še vedno akualen. In glede na to, da je trd, vedno spi z njim. Je boljše od punčk, ki so mehke, ker ga lahko kopa (celo v morju ga kopa), in, ko ga celega namaže s kremo, ni težav s čiščenjem. Ko sem ga sama kupovala, se mi je zdela draga igrača, a mi ni žal, ker se vsa leta še vedno igra z njim (pa je stara 9,5 let). Letos si želi še črnega Baby borna in po vsej vejetnosti ga bo dobila.
Če želiš, da joka, mora spit vsaj 1,5 stekleničko vode, po hranjenju pa ga moraš ščistit (to sem navadno jaz delala, zdaj pa že zna sama). Ne vem pa, kaj pri vašem metuljčica smrdi. Pri našem nič ne smrdi, ji pa daje za jest le originalno hrano. Kar pa se tiče dodatnih oblačil - cene so res pretirano visoke. Ampak jaz sem ji kupila v H&M oblačila za nedonošenčke (in še v akciji), pa so bile znatno cenejše in prave velikosti. Kar nekaj stvari pa je vzela od mlajše sestrice, ko jih je perasla. Mlajši je pa pri 18 mesecih tudi že interesanten.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!