|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kavbojke
7.12.2006 10:53:10   
Dadi
Mam strašno velik problem....Kje dobiti kavbojke, ki nimajo spranega videza. Ne iščem pa spet unih temnih kavbojk ampak normalne...Jih iščem pa ne najdem. Ta stare mi bodo kar na riti razpadle. THX.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kavbojke
7.12.2006 11:47:03   
ona
Jaz sem jih videla tukaj v Sežani v trgovini MANA;drugače pa na Fernetičah na mejnem prehodu,v trgovini CHAT JEANS!Tam jih boš sigurno dobila,ker imajo ogromno izbiro kavbojk!
Ja,ni kaj se bo treba zapeljat proti Italiji na en izletuser posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2006 12:19:30   
srki
Ja, pa štacune z znamkami, npr. Levis, samo se mi zdijo pa tako drage...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2006 14:31:46   
viv_
Dej si jih delat k Moosherju na Brezje (vidim, da si z gorenjskega konca). Ta stare neseš sabo, pa bo isti kroj (če ti je kul), pa lahko zbereš kakšno barvo jeansa. Ful lepo naredijo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 14:56:30   
mimikimi
 Res dobra informacija!!!user posted image Jaz sem še udi razmišljala, da bi nesla stare kavbojke, da bi mi po njih nardili nove pa ne vem kam.
Kje pa je ta moosher na Brezju, katera ulica?user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2006 14:58:33   
mimikimi
viv a mas mogoče njihovo telefonsko?

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2006 19:51:37   
Magi*
Halo, viv, tale informacija bo pa tudi meni zanimiva! na dan z besedo!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2006 21:08:14   
Dadi
O viv hvala ti za tole info...Ja res, ta kroj kavbojk mi tolk sede...Super samo najdit jih še moram kje točno to je na Brezju.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2006 21:52:58   
polona2
Ja, Viv, hvala za info, jaz nisem po JUS-u delana in bi rada kaj več izvedela, a ti si njim že dala delat kavbojke? A pol tastare tam ostanejo, al kako kroj dobijo? Kakšne so pa cene? Malo se razpiši no... 

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2006 19:01:23   
.ču
Evo tud jes sm tja že nosila delat,na Brezje k Musherju.
Nardijo ti vse,res...tud džeki al po slovensko kavbojsko jakno,krila,kavbojke...izbereš material in kakšne šive hočeš imet(bele,modre,oranžne)te zmerjo al pa neseš pač model kavbojk ki so ti pri srcu...in evo ti novih...

Mislim,da delajo tud nosečniške stvari,poj za otroke "na lacka" sm jes naročila...je pa res nekej za čakat.

No zej grem pa še brskat,če najdem vizitko ki sm jo mela.

What's up :)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2006 19:32:46   
.ču
Pišuka nikjer je ne najdemuser posted image vem pa kje to je.....v glavnem na Brezju ni ulic...so samo Brezje in hišna št.
Ko se pride na Brezje sta dva odcepa,če se gre na desnega se pride na parkirišča k cerkvi....za k Muscherju pa zaviješ na levo stran in potem se skoz držiš desne.Cesta je zlo ozka-vaška...vozit se hitr ne da,če ne pa se ustaviš in vparašaš kakega vaščana....po nekaj deset mertih se zavije desno na dvorišče...privat hiša k ma pa tud tablo in poj veš,da si tm.

Upam,da bo kera uspela najdt.

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2006 0:06:39   
tanaja*
Kakšne so pa cene?

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2006 10:51:24   
.ču
Cene so še kr znosneuser posted image kaj nej zej to pomen...je že res,da sm jes že en čas nazaj tja dajala delat stvari....se mi zdi da je blo krilo okol 5.500,jakna okol 6000,za ta male hlače na lacka pa tud okol 5000.

Tle je treba zej mal pretehtat al stvari res ne rabiš takoj,ker se čaka kr tm do enga mesca(no razn če je zdej kej manj za čakat,sam mislm da majo gužvo skoz) in ali res nikjer ne dobiš tacga modela k bi ti fajn sedu.

Sam priporočam,da se pomeri ko se pride iskat in takoj pove za reklamacijo,če kej no ok(preširoko,preozko)ker popravjo al pa nardijo clo novo.Jes sm krilo pomerla in je blo ful široko,pa sm rekla sej je ok...ponavad mam rajš,da je mal širš....no in ko sm ga dvakrat oblekla je šlo še mal naraznuser posted image in ga poj res nism mogla več nosit....tko da sm ga mogla spravt naprej v promet.....
Pri vseh modelih se lahko zmislš kr ti pride na pamet...kje in kakšni žepi,dolžina krila,preklano spredaj,zadaj...dolžina jakne,telirana,široka,barva šivov...gumbov....

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2006 10:58:37   
Sibil_
A lahko prosim kdo napiše telefonsko število, al pa vsaj priimek ali pa naslov?Prosim?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2006 11:03:27   
Anonimen
U, tole je pa res super. Jaz bom pa za mojega đeki dala delat, ker nikjer ne dobimo tako velikega. To bodo pa imeli sedaj prometa!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2006 13:06:42   
.ču
Evo punce,če res ne bo nobena izbrskala naslova al pa telefonske(jes še zmerej iščem tisto vizitko,clo na informacije sm klicala,pa nč ne najdejo)se en dan odpeljem tja in vam posredujem podatkeuser posted image ....
Ta cajt pa mal potrpteuser posted image ...

Lp,M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2006 13:36:28   
Sibil_
Prosim .ču, ti bom hvaležna....pa če se da čimprej, sploh če je treba čakat....trebuh namreč raste....user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2006 15:58:52   
viv_

BABIČ ROMAN

user posted image BREZJE 17 A
user posted image
(04) 533 88 16

To je to! Se opravičujem za pozen odgovor... Meni je delala tudi nosečniške stvari (prodam - dvoje bermudke in ene kratke kavbojke na lac). Pa za Mirno mi je tudi že delala dolge hlače - žametke. Men je super!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2006 21:44:53   
Anonimen
Jaz sem bila tut ful zadovoljna user posted image user posted image user posted image So mi pred letom, dvema..naredili komplet džeki (pišem kot govorim user posted image ) in hlače, žametne za službo, oboje za skupaj 16.000 sit! Daleč najceneje (sploh za šiviljstvo po meri!) in zelo kvalitetno! Zelo priporočam!

Aja, BTW, pa reče se "na Brezjah" in ne "na Brezju", da ne bo kdo z Brezij užaljen user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 11.12.2006 21:49:39 >

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2006 12:34:24   
.ču

Aja, BTW, pa reče se "na Brezjah" in ne "na Brezju", da ne bo kdo z Brezij užaljen user posted image

[/quote]

Upam,da nism je zajebuser posted image sej skor ne morm verjetuser posted image najdem pa tud ne.....se pardoniram...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?