|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tega ni vprašala še nobena..
31.8.2004 18:06:04   
filipinka
...je čudno ampak, meni res ne na da miru in me muči;). Zanima me namreč, ali ste si pred porodom same obrile spolovilo alis o vam to storili v porodnišnici? Zdi sem mi namreč bolje, da bi to opravila sam. Saj smo vendar v sodobnem svetu in verjamem, da na je mallo, ke ne bi bile porihtane tam spodaj. A vseeno ne vem, če pri pordu zahtevajo, da si pobrita do konca, čisto vse?
Ne vem mogoče se vam zdi to vse skupaj malo noro, meni se ne, ker vse to spada k osebni higieni!
Lep večer, V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.8.2004 18:54:01   
Metuljčica04
Če ti trebušček dopušča se kar sama doma obrij,ali pa možek.Mi smo se kar sami doma obrili(ati porihtal),ne rabiš si celotno spolovilo,presredek naj bo obrit(smo vprašali v materinski šoli).

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2004 19:00:27   
Teni_
Glede na to, da sem šla rodit 4 tedne prej, je trebušček še ravno dopuščal, da sem sama porihtala. Sicer ne vem, kako zgleda, če te obrijejo tam, ampak baje ne ravno lepo. Baje precej grobo, s navadno klingico. Tako pravijo.
Lp,
Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2004 19:19:06   
Anonimen
:)-meni so frizuro naredili v porodnišnici...:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2004 19:23:45   
filipinka
:love:Hvala vam, bom kar sama opravila! Hvlala bogu za ogledala, ker je tudi moj trebušček kar velik velik:)-!
V.:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2004 21:21:57   
Anonimen
Ja, tole je pa res postal pravi podvig:)-:)-:)-
Mene so prvič pobrili v porodnišnici (pred 8 leti,takrat si nekako frizurice še nisem urejala;) ), pa je bilo narejeno mimogrede in potem ni bilo nič vneto ali srbeče.
Ko sem šla drugič rodit, sem se prej porihtala sama. Tudi sedaj je tako.
Drugače pa pobrijejo čisto vse dlačice, če je slučajno potreben carski rez.
Naredijo pa to res izredno hitro, takrat kot klistir.
Lep pozdravček!
Nojči 35 5/7:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2004 21:51:24   
erika
Mene so obakrat pobrili v porodnišnici. Mislim, da je babca samo dvakrat potegnila in je bilo mimo. Brez problemov in vnetij, le malo je požgečkalo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2004 23:28:13   
Nina Nana
Meni pa je obakrat uspelo brez friziranja in klistirja. Pa nisem nič rekla, vprašal me pa tudi ni nihče.

:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2004 7:23:33   
dory
Jaz sem se ornk potrudla in to naredila doma...sem zacela prakticirat mal prej in splacalo se je ko smo nepricakovano leteli....jaz sem nardila kar konkretno in pobrila vse...sicer pa da se zenska zrihta tud tam spodaj spada cisto v osebno higieno..

Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2004 12:39:37   
Suzi*
Definitivno spada k osebni higieni in sigurno bom to uredila sama prej doma....ali pa ati. ;) Da bi me brili tam kareni, se mi ne zdi čist nič simpatično. :zmeden:

lp, Suzi 14t

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2004 12:59:05   
KIRA
jaz sem si sama. me ful moti, ce mi kdo drega kaj tam spod....

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2004 8:38:19   
mala maja
prvič so me oni, drugič sem se sama en dan predno sem šla rodit pa so me popravil:)-:)-:)-:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2004 9:35:43   
Urša
Sem se jim prepustila, je blo prej kot v 10h sekundah zrihtan, kot na tekočem traku! :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?