|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič v postopku, moški faktor
5.12.2006 14:26:21   
Anonimen
Sredi decembra sem dobila datum,da se zglasim v stari porodnišnici zaradi umetne oploditve po metodi IKSi. Zanima me, kaj se bo dogajalo ta dan,sem namreč prvič oz. v kolikem času po tem datumu bo prišlo do umetne oploditve? Kolikšna je možnost,da zanosim v prvem poskusu, pri nama je zelo močen moški faktor, plavalcev je bilo po spermiogramu zelo zelo malo, tako da je ginekologinja rekla,da ni variante,da zanosim po naravni poti, čeprav imam redno menstruacijo in dokaj močne plodne dneve, sluzi je vedno veliko. Je možno,da me ne bi stimulirali s hormoni,kajti vem, da jih slabo prenašam, nobenih kontracepcijskih tablet nisem dobro prenašala.
Ali res vedno vnesejo dva zarodka? Stara sem 36 let.
Hvala za odgovore.
LP

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 5.12.2006 18:18:04 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič v postopku, moški faktor
6.12.2006 10:32:38   
nena m
Živjo! Na prvem pregledu ti bodo naredili UZ in ti povedali, kakšen postopek boš imela. Pri nama je bil isti problem in sem jaz imela vedno dolgi postopek (tega je že nekaj let nazaj), potem pa sem hodila k dr. Rešu in sem imela postopke brez hormonov (eden je bil uspešen user posted image ). Sedaj pa menda tudi na GK delajo tako.

Upam, da se ti bo javila kakšna, ki je bolj na tekočem, jaz sem bila namreč na GK nazadnje pred  6 leti.

LP in srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 13:59:06   
Anonimen
Končno sem dočakal odgovor,tako da Ti draga Nena m najlepša hvala.Dobila sem upanje,da pa se mi mogoče le ne bo treba matrati s hormoni.
Upam,da mi odgovori še katera,ki je bila v postopku pred kratkim,kajti spremembe so stalnica življenja.

Hvala in LP.

(odgovor članu nena m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 21:28:02   
Anonimen
Če ti bo kaj pomagalo, jaz sem zanosila, medtem, ko sem čakala na postopek, tako, da potem niso uvajali nobenih terapij. Je pa moj malo pred tem imel tudi porazno sliko na spermiogramu, ampak za oploditev jajčeca je potreben le en spermij. user posted image  Dobro bi bilo, da bi s partnerjem imela spolne odnose točno na dan ovulacije, ker se takrat poveča možnost zanositve (sploh, če so zdravi plavalčki redki). Dobro bi bilo, če bi imela spolne odnose zjutraj in da bi potem en čas (cca. 1 uro bi moralo zadostovati) ležala v postelji s podloženo ritko. Pa seveda z vsakim orgazmom tudi ti precej pripomoreš, da plavalčki lažje zaplavajo proti svojemu cilju.
Jaz sem prepričana, da ti bo kmalu uspelo. Če ne veš kako ugotoviti, kdaj imaš ovulacijo, kar napiši, pa ti bomo odgovorili, kako se jo da na preprost način zaznati.
Veliko uspeha in user posted image user posted image  za vsakega ena za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2006 18:29:35   
helena.haniel
Srečnica,jaz sem že začela dobivati injekcije,pa vsseno še vedno upam,tako kot vsak mesec nazaj,da sem mogoče zanosila,še par dni je do menstruacije,"jajčniki se mi namreč  tako nekam  čudno ves čas oglašajo".
Hvala,glede ovulacije sem seznanjena oz.točno vem,kdaj so tisti moji dnevi,glede orgazma pa nisem vedela,ga nisem doživela že kar nekaj časa,nasploh odkar se trudim zanositi mi sploh ni do seksa,počutim se kot bi bila frigidna v odnosu do svojega partnerja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?