|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parkeljni
5.12.2006 11:47:07   
nenni

A jih bo katera pekla?

Jaz bi jih naredila iz mlečnega testa, pa ne vem, če jih bom znala oblikovat.
kar bo pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parkeljni
5.12.2006 11:55:06   
Anonimen
tud jaz bi jih delala.. kakšen recept??

(odgovor članu nenni)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 12:25:14   
nenni
Jaz jih bom po telem receptu:

1 kg bele moke tip 850
15 dag margarine
eno kocko svežega kvasa
1 jajce
2 dag soli
5 dag sladkorja
4 dl mleka

Upam da bodo ratali!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 12:38:13   
Strawberrie Cherrie
Mi smo jih danes pekliuser posted image user posted image ; in to na tak način, da sem šla zjutraj s user posted image na sprehod in do pekarne, kjer sem dobila SVEŽE in TOPLE in so bili TAKO DOBER ZAJTRK;
sicer pa, ne bi ravno rekla, da se tem v pekarni posreči narediti parkljauser posted image user posted image

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?