|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to sploh ženska
4.12.2006 19:04:04   
domci
Zdaj boste vse rekle pa kaj se sekiraš ampak mene pa to ful boli
No vse se je začelo,ko sem bilauser posted image moja tašča je bila takrat vsa sladka in me je skoz klicarla kako sem in kar nekaj nakladala tja v tri dni...Itak je ona čisto drug karakter kot jaz  pa vse eno sem bila vedno prijazna do nje in ji nikoli nisem rekla niti ene žal besede čeprav me je neštetokrat spravila ob živce sem vedno vse požrla no potem pa...

Ko sem rodila je kar naprej hodila k meni in navali narode na mojega user posted image ko stekel pes ampak dobesedno. Mencala ga je po rokah govorila kako je luškan kako ga ma rada ......No te njene napade stekline, ko je user posted image dobesedno valala po rokah sem vse tolerirala.Nakar mi pride 8 dni po porodu na obisk ob 21.30 (okoli ) no tiste, ki ste mamice točno veste, da sem komaj čakala ,da mi zgine izpred oči ker sem mela podučnake do kolen pred sabo pa vidla samo pojstlo. Ko je sla sem možu rekla, da naj ji reče ,da lahko pride čez dan ampak da po 19 uri nočem videt več nobenega no potem pa tauser posted image

je klicala mojo mami, da sem ji prepovedala videt otroka in ji začela nabijat, da krst mora bit (jaz in mož sva proti krstu ) in da naj bi bil to nek piknik ona bi povabila 40 prijateljev pa mi naše tam naj bi se krstilo otroka in vsi bi ga gledai (halo a je moj user posted image mogoče opica ) no moja mami naj bi me o tem prepričala na političen način in jaz naj nebi nikoli nič vedela o tem pogovoru.

No potem pa je ni bilo od nikjer več. Jaz sem se enkrat ponižala in sem se hotela z njo pogovorit sem ji povedala,da sem utrujena in da hočem, da ima moj user posted image nek red. Ob 19 se kopamo potem jemo potem pa cartanje in pančkanje in tega se tudi držim  (ne do minute točno pol ure gor ali dol dane bo pomote). Ta user posted image pa si je umislil,da jaz ne pustim , da vidi otroka.

sedaj ima moj user posted image 7 mesecev in ona ni bila niti enkrat pri nas, da bi ga vidla za njega sploh ne vpraša, niti tega koliko je zrastel se zredil... Kot da ga sploh ni niti majhne ropotulice mu ni kupila. Moža pa ves čas ščuva proti meni in ta se ji pusti seveda mamin sinko.

Zdaj pa res več ne vem a sem jaz malo čudna Ampak kako lahko ženska iz svojega življenja izbriše lastnega vnuka in se obnaša kot, da ga ni. Z mano se ne bo nikoli ujela in tega ne pričakujem še raje vidim , da je ni me je pa groza ko bo nekoč sinček vprašal kje je druga babica kaj bom rekla. naj mu rečem babica te je odrezala iz svojega življenja ker nisem pustila, da bi te krstili in te gledali njeni prijatelji,ki jih jaz v življenju nikdar nisem videla in zato, ker po 7 nisem pustila hodit na obiske.

KAJ MENITE O TAKI BABICI ???  ALI SEM RES JAZ TISTA ČUDNA ??? NE VEM NE ZASTOPIM,DA LAHKO SVOJEGA VNUKA IGNORIRAŠ TO ZAME SPLOH NI ŽENSKA AMPAK EN NAVADEN user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to sploh ženska
4.12.2006 19:16:15   
Primoza
Velikokrat premleta zgodba, vsekakor ima človek pravico do svojega življenja. Tako da se zadeve rešujejo dogovrno s partnerjem, najbolje je da jo on nekam pošlje.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2006 19:20:48   
Anonimen
Bi rekla ja, da si ti čudna.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 19:24:35   
Anonimen
Se strinjam z moškim uporabnikom po imenu primoza (sory primoza, ne vem, kako bi sklanjalauser posted image ).

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 19:34:52   
bonika
tud jaz se strinjam s tem da maš pravico do svojega življenja, če je pa ona tako tupa da tega ne šteka in je zdaj tudi blizu ni , pol pa nima nič rada svojga vnuka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 19:44:37   
Bubamaraa
Jaz se ne bi sekirala, ker je ona prikrajšana za vnuka...Ti imaš ob sebi sina in to ti naj bo najbolj važno...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 19:52:31   
Sita
Če je tako, kot si napisala, si je vnuka želela lastiti in ker ji ni uspelo, se mu je pač čisto "odrekla".
Je že bolje tako kot da bi bil njena last.
Kaj boš kasneje rekla sinčku? To boš mislila potem, ko bo do tega prišlo. Najbrž mu bo treba razložiti, da smo si pač ljudje različni .... boš videla.
Mogoče si bo pa babica še premislila ...
Nič ne skrbi, sama ve, kje vas lahko najde, vi pa živite srečno svoje življenje.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 19:53:03   
Slončica
Mam podoben primer, sam ne s taščo ampak z enimi kao družinskimi frendi, od starih dveh da ne bo pomote.Sta isto vletela ko je bla mala stara 9 dni pa težila da bi jo rada vsaj od vrat vidla pa bla bla, pa nek komplet iz H&M sta prnesla pa sta misla da sta naš cajt zakupla.Pa sem rekla da se ne hodi k tako malem dojenčku na obisk pa je bil cel halo, pa sem dobila kr 3 sms da naj jo kr pazim da je kužni ne bojo gledal pa take oslarije.Za bruhat,
tko da vztrajaj!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2006 19:57:21   
Anonimen
Meni se zdita obe malo čudni.

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2006 20:08:29   
Miss Piggy
Tvoja preljuba tašča očitno ne prenese, da ni na 1. mestu in če ni VSE po njenem kuha zamero, saj misli, da ji boste zavoljo njene užaljenosti popustili. Moram pa priznati, da je zelo trmast tip- 7 mesecev, mislim-hudoooo...
To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2006 22:28:11   
mika
Sta isto vletela ko je bla mala stara 9 dni pa težila da bi jo rada vsaj od vrat vidla pa bla bla, pa nek komplet iz H&M sta prnesla pa sta misla da sta naš cajt zakupla.Pa sem rekla da se ne hodi k tako malem dojenčku

a se ti hecaš al kajuser posted image  pa kaj takega mi na misel nikoli ne bi prišlo, ne pa da bi ljudi odslovila na vratihuser posted image ....adio.....
jaz sem bila vesela vsakega obiska, ker sem bila tako ponosna na hčerko, da bi jo pokazala celemu svetu. vsi so bili uvidevni in nihče ni silil vuser posted image , pa tudi po osmi zvečer nikogar ni bilo.

za domci pa se strinjam s sitouser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2006 22:37:27   
til
Ne se sekirat sej je ona na izgubi! Pa kako jih ni sram pridit ob takšni uri na obiskuser posted image .Vi trije samo maksimalno uživajte!!!!!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2006 0:21:10   
Anonimen
JOJ NIVESS meni si pa ti fuul čudna

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2006 6:46:21   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Jaz se ne bi sekirala, ker je ona prikrajšana za vnuka...Ti imaš ob sebi sina in to ti naj bo najbolj važno...

Se podpišem.

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2006 9:08:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Se podpišem.

Tudi jaz.

In tudi moj otrok ma tako babico, pa mi dol visi. Jaz nič ne zamujam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2006 9:10:20   
kalbo
Men se pa zdi, da ti čist preveč razmišljaš in razpredaš o takih in drugačnih neumnostih.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2006 9:22:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se pa zdi, da ti čist preveč razmišljaš in razpredaš o takih in drugačnih neumnostih.

Men pa se zdi, da je to že tvoj drugi post, s katerim se ne strinjam. Normalno da razmišlja o tem, ko pa gre za njenega otroka. In kar je nabolj pomembno, očitno nima podpore s strani partnerja. In kak naj potem ne razmišlja o tem????

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2006 9:37:28   
Anonimen
Ko je bil moj otrocek se cisto majhen...mogoce mesec dni star...so njegovi zeleli, da pridemo k njim na obisk...oni seveda niso hoteli k nam...pa sem bila, kot novopecena mamica, malce skepticna o tem, da bi moj otrok sel tja, v zakajeno stanovenje (oba, tast in tasca, kadita kot turka)...in sta mojemu rekla, da noceta ne svojega vnuka, ne mene nikoli vec videti...no, samo odraz egoisticnih infantilnih osebkov...sprva sem se malo sekirala...pa sem si rekla, zakaj bi bil zarad vsega tega moj otrok prikrajsan...in sem cez kaksen mesec mojmu rekla, da gremo kar tko nenapovedano k njegovim...klinc, ce naju bodo pa ven vrgli, pa naj...in kaj se je zgodilo?? ko smo se pojavili na vratih so najprej malo cukasno pogledali, nato pa so nas, povabili naprej, kot da se ne bi nic zgodilo...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2006 12:08:05   
Strawberrie Cherrie
Osebno se men zdi da ve tut malo preveč komplicirate :
jaz sem naredila pri mojih in njegovih enako:
postavila sem neka pravila, dost sem pa potegnila tukaj iz RRja in sledeče ->
- pred otrokom se nikoli ne bo povzdigovalo glasa; vzgajva jaz in moj partner in nihče drug (osebno sem mnjenja da z razburjanjem in vpitjem se nikoli ne pride daleč, to pa počneta tako moja2, kot njegova starša)
- obiski so vnaprej napovedani vsaj v prvih parih mesecih (zato pa imamo mobitele, da se pokliče, če slučajno mali pančka ali nas ni doma, to pa povsem iz praktičnih razlogov)

...pa mislim, da sta obe strani razumeli, še posebaj ker sva jim dala vedet, da so oni VEDNO dobrodošli in da bodo dejansko otrokom stari starši...
Vsekakor bom sprejela vsak dobronameren nasvet, kakršnokoli neprimerno 'vtikovanje' v mojo in od mojega fanta vzgojo najinega otroka pa bom v kali zatrla...

Pa mislim, da je lahko to moj edini nasvet za dobre odnose iz vseh strani...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2006 13:33:20   
ronja
Mene ena babica tudi ni imela preveč rada, v bistvu me sploh ni marala, pa ti povem, da mi zato čisto nič ne manjka. Vesela sem, da nisem od tam nič dobila, ker si itak vse zapišejo, za tako ljubezen pa hvala lepa!
Vesela sem, da mi zdaj ni treba igrat neke ljubezni (babica je sicer že umrla, ampak dedek, ki ga res ne maram, je še živ) in nimam nobene slabe vesti zato. Otroček bo imelu super življenje, če ga bosta vidva z možem imela rada in to je to.
Mene je babica ukradla mojima staršema, med tem, ko sta user posted image (bila zamotenauser posted image ) in me nesla krstit. Za moje pojme nisem krščena, saj se sama ne bi hotela, starša me tudi nista hotela. jaz na tvojem mestu ne bi krstila malega, razen če ti res veliko pomeni, da bi bila babica spet po njem...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2006 14:23:42   
kalbo
Draga moja tanikaa, če bi se jest sekiral zarad vsake stvari, ki mi jo ušpičijo "bližnji", bi bil že zdavnaj zaprt v norišnico LJ - polje.

Mišljeno je bilo to tako, da se zarad umotvorov tašče niti slučajno ne splača obremenjevat, ker je življenje prekratko. Moža pa naj le zbrca, ker jo mora podpirat povsod in brezpogojno, predvsem ko se gre za spore s starši.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2006 14:32:21   
tanikaa

Draga moja tanikaa,

user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2006 14:33:06   
tanikaa

Moža pa naj le zbrca, ker jo mora podpirat povsod in brezpogojno, predvsem ko se gre za spore s starši.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?