|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev?
4.12.2006 10:09:27   
miška38
Pozdravček vsem... Rada bi slišala vaše mnenje...
Ta mesec sem začela jesti klomifen... 6. dan po zadnjemuser posted image sem dobila boleče in občutljive prsne bradavice, to pa traja že tretji dan...

Kaj menite? Je to posledica klomifena ali gre morda za zanositev? Testa nima smisla, da grem delat, ker je user posted image predvidena šele 15.12.06.

Pa še nekaj me zanima: sploh ne vem, kaj je z mano? Ali sem sploh normalna? Zelo rada imam otroke, ko pa pomislim, da je tako zaželjen otrok na poti, me pa kar stisne in razmišljam, ali sem sposobna skrbeti zanj, koliko bo mož pri tem sodelal, čemu vse se bom morala odpovedati,... Grozna sem... Po drugi strani pa imam otroke zelo rada... Ali ima še katera tak občutek???

Hvala za vse odgovore in nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev?
4.12.2006 12:06:09   
lana38
Ti občutki so stranski učinki Klomifena. Tudi če bi zanosila, tako hitro ne bi mogla imeti še nobenih znakov.
LP

lana38

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2006 14:38:39   
tonja
Za stranske učinke Klomifena ne vem (jaz sem ga dobila, pa sem ga za en mesec prestavila, da bova še sama malo probala brez tablet in nama je uspelo že takoj prvi mesec  user posted image  ).

Glede tvojih skrbi in vprašanj - po moje je normalno, da vsakega skrbi in stisne ob misli na user posted image , čeprav je dojenček močno želen in načrtovan, se vseeno porajajo vprašanja in dileme, kako bo, ko bo ob vama še nekdo, ki bo potreboval veliko nege, skrbi in prečutih noči.
Tako da brez skrbi, vse se bo uredilo user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 14:46:30   
lana38
tonja, zakaj si pa potem sploh dobila Klomifen, če vama je tako ali tako ratalo že prvi mesec brez Klomifena?user posted image  Sploh ne razumem.
LP

lana38

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 15:15:56   
miška38
Hvala Tonja za spodbudne besede. Priznam, da sem precej na tleh, ker sem podobno vprašanje postavila dr. Pušenjaku na med.over.net in dobila odgovor, ki ga v celoti citiram:

Spoštovani,

"Rad imeti otroke" je slabo definiran pojem. Radi jih imate točno toliko, kolikor ste se zaradi njih pripravljeni odpovedovati sebe in svojim lastnim potrebam. Lasten otrok prinaša marsikaj, ne le prijetnih stvari in zlasti številne dolžnosti. Tudi to je med drugim eden od razlogov za nižjo rodnost Slovenk, ker smo v marsičem razvajeni in se zaradi otrok določenim "užitkom" preprosto nočemo odpovedati. Ko razčistite svoje dvome in frustracije okrog tega, kaj si resnično želite, pa se odločite še glede otroka. Potreba po otroku mora priti iz notranjosti in ne sme biti sprovocirana od zunaj, s strani staršev ali drugih sorodnikov, zaradi predsodkov, da se to spodobi, da je to nujno, kot češnja na torti ipd.

Počutim se kot največji "podn" brez srca, egoist, sebičnež... Sploh več ne vem, kaj sem... pa čeprav delam v šolstvu... Imeti rad... user posted image

Še enkrat hvala za spodbudne misli in lep dan!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?