Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 18:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo doma ovce in imamo dve ovčji koži (majhni ovčki).Ne vem,če bi ti odgovarjala barva,ker ena je črna,ena pa črno-bela.Če te zanima mi piši na ZS.Nismo daleč od Radovljice.
|
|
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 20:31:01
|
|
|
|
mojčca
|
Ovčke prodajajo v Seničnem oz. v vasi Novaki (dober kilometer iz Golnika). Mi smo jo kupili tam in smo zadovoljni. Če te zanima kaj več, pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 20:52:02
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi mi smo ovčko kupili pri teh v Seničnem. Tam sem pustila 3 avtosedeže in so mi prevlećo s koće naredli po meri v dveh dneh. Dala sem pa za vse skupaj 5.000 SIT. Se zelo zadovoljna, tako, da sem tam kupila tudi celo ovčko za v voziček.
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 0:06:18
|
|
|
|
andrejaz
|
Hruška - nabavi si raje zimsko vrečo za tvojega quinnyja. Imajo pa ovčke tudi v spletni trgovini Sonček - če jo imajo v trgovini na Bledu pa ne vem.
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 7:41:13
|
|
|
|
viv_
|
Če si iz Radovljice, potem ti je najbližje na Sp. Lipnici. Če greš gor na Lancovo, se pelješ mimo doma, potem je pa čez ene 500 m na desni strani krznarstvo. Je tabla ob cesti. Tam imajo tudi...
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 18:07:35
|
|
|
|
TVN
|
Imam quinny comforta in zimsko vrečo, ampak bi vseeno rada kupila tudi ovčko za v voziček. A mi lahko katera da podatke o teh iz Seničnega - ime, telefon... Koliko pa pride taka ovčka za voziček? Hvala za pomoč.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?