|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   literatura
1.12.2006 14:45:06   
majci23
ne vem ali sem se obrnila na pravi forum ali ne, pa bom vseeno vprašala. zanima me ali  mi lahko katera priporoča kakšno knjigo o nosečnosti, dojenčku,.... sicer še nisem user posted image , ampak se že zdaj veselim da bom, tako da bi si kar nabavla kajuser posted image
hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: literatura
1.12.2006 16:30:06   
smotka lonib
Jaz ti priporočam knjigo NEGA MATERE IN OTROKA od Elizabeth Fenwick. Ful dobra knjiga. Jaz jo imam sposojeno od svakinje. Notri najdeš vse od nosečnosti do poroda, nega otroka in še zdravstveni pripomoček.

Lep pozdrav!

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 17:07:02   
Baucka
Priporočam tu  knjigo Otrok od rojstva do šole- Penelope Leach. Je zelo "topla" knjiga. Recimo ti razloži, da pri porodu nisi ti v ospredju, kako tebe boli in kako je hudo, ampak kako je otroku, saj je to otrokov dan in ne tvoj. In še dosti takšnih nasvetov, recimo imaš primerjavo prednosti in slabosti dude, hranjenja po flaški ali dojenja itd.

Imam tudi knjiga Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu, saj je vredu ampak tako hladna in strokovna.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 11:11:40   
dorina
Vse o nosečnosti in porodu, Založba Meander. Super knjiga, malo dražja sicer, ampak kar izčrpna.
NOSEČNOST, Odgovori na vsa vaša vprašanja. Poceni (okoli 5-6.000) in zelo praktična.
Nosečnost od tedna do tedna, Stanko Pušenjak.
Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu, Mayo clinic. Draga, ampak res zelo zelo izčrpna.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2009 8:09:39   
MarkoMateja
Pozdravljeni! A kdo proda ali podari knjigo Nega matere in otroka, avtorice Elizabeth Fenwick. Nikjer se je ne da več kupiti, kopija pa je slaba. Hvala

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?