|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležalnik da ali ne
1.12.2006 12:35:37   
gapšer
Kako dolgo uporablja otrok ležalnik.  Hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležalnik da ali ne
1.12.2006 12:54:28   
ribica.
do 6. meseca, sedaj pa že sedi sam.  Pa še en nasvet, če je možno kupite  lezalnik iz takega materiala, da se bo otrok v njem kar se da malo potil.  je zelo smotano, ko ga   po kratkem casu dvignes iz ležalnika on ima cel hrbet in laske zadaj  mokre.

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 13:29:41   
tinkamiška
Iza bo stara 1 leto, pa ga še občasno uporabljamo. Zelo prav mi pride recimo zvečer kadar sem sama z Izo. Ko grem pod tuš je ne morem pustit same in jo vzamem v ležalniku(v sedečem položaju)s sabo in me pridno počaka. Jst sem pa brez skrbi, da ne bo kakšne neumnsoti ušpičilauser posted image

Nam je prišel zelo prav.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 14:10:15   
Barbs
Ležalnik absolutno da.  Pri nas je bil skoraj šest mesecev zelo aktualen in tudi uporaben - tudi iz podobnih razlogov kot jih navaja moja predhodnica. Zdaj sedi sam in ga bomo posodili sosediuser posted image

p.s.
Tole v zvezi s potenjem ni iz trte zvito. Na prvi pogled bolj gorba podloga (trda, neprijetna za dotik) je v končni fazi boljša - še vedno lahko daš čez bombažno dekico oz. rjuhco ipd... Občutno zmanjša potenje malih junačkov.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 14:11:39   
Ninica
Mi smo ga pa uporabljali do 6. meseca, ker takrat je bila že v njem tako živahna, da se mi je iz njega obrnila (kljub temu da je bila zvezana) je kar visela iz njegauser posted image . Pa nič ni bilo narobe. Nikoli je nismo pustili same v njem. Tak, da nam takrat ni več prišel prav, nam  je pa vseeno dolgo koristil.

LP, Ninica

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 14:35:36   
Petraa
Uporabljali smo ga do 9 meseca.Super zadeva

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 17:04:09   
mml
Mi smo ga uporabljali nekje od 1. do 5.5 meseca, potem je bila pa naša user posted image  preveč živahna, da bi bila še varna v njem. Nadaljni mesec smo ga po tem uporabljali za hranjenje. Sedaj je pa spravljen in čaka na boljše čase user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 17:21:44   
Bonnie_RR
Mi ga tud s pridom uporabljamo že 9,5 m. Predvsem nam pride zelo prav, ko gre tamali čez dan spat. Ga morem pa pripasat z vsemi pasovi, ne samo s spodnjimi, ker mi drugače takoj ven zleze.

Kar se potenja tiče... Nik se ni noter nič potil, ker ima vedno pleničko spodaj. Brez tega bi bil pa verjetno precej prepoten.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2006 18:09:27   
Clody
Sama ga imam in sem zelo zadovoljna. Nejc je star mesec in pol in zelo uživa. KO zaspi ga dam v ležeči položaj, ko ba je buden gleda skozi okno!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 19:26:54   
Alisa
Anže bo star 5.mesecev pa mislim da ne bo več dolgo noter, je ratal preveč živahen.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2006 19:54:35   
eya
Pri nas je bil notri občasno od 2. do 6. meseca. Ni pa nikoli spal v njem, ker je vsaj naš bil tak, da je imel user posted image  v njem malo uleknjeno hrbtenico-sem ga raje dajala spat v posteljico, ker je jogi bolj trd.
Aja, potil pa se mali v njem nikoli niuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2006 20:04:01   
Anonimen
pri prvi sem veliko uporabljala ležalnik, ker je bila bolj statične sorte in je tudi spala v njem in vse sorte počela. uporabljali smo ga do ene pol leta, potem se je pa začela nagibat čez in je bil prenevaren
pri drugi pa ga večina uporabljami samo za hranjenje. tamala je stara 7 mesecev in ga bomo počasi dali stran, ker se je začela tudi že preveč metat v njem in postaja nevaren.

(odgovor članu gapšer)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2006 21:43:35   
alfa
Stari smo dobrih 14m, ga še vedno uporabljamo in imamo še 2 kg v dobrem. Naredili celo disertacijo in na koncu kupili smo Baby Bjorna - traja do 13 kg. Ga ne zamenjamo za nič in takoj bi ga kupili še 1x.
LP

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2006 22:25:35   
lolipop
Ne vem, kaj bi brez njega. Čeprav je bil moj user posted image  bolj na mojih rokah kot ne, sem se včasih tudi morala stuširati.user posted image

Uporabljali nekako do šestega meseca.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ležalnik da ali ne
1.12.2006 22:45:25   
Anonimen
Uporabljala sem kar lupinico.

(odgovor članu gapšer)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2006 22:58:31   
Seven*
Ce bi ljudje vedeli koliko skode lahko naredis otroku z uporabo lezalnika, bi ga uporabljali manj. V primeru, da ga kupujete, kupite taksnega, ki je trd in ima otrok v njem oporo. Tista varianta visece vrece je greh.

Gospa sem.

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2006 23:33:21   
pearl
Mi smo ga v teh štirih mesecih bolj malo uporabljali. Verjetno ga bom pogosteje potem, ko bo pričela z gosto hrano.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2006 23:45:17   
rija
mi smo ga uporabljali drugi in tretji mesec, do uro dnevno.....ko se je zamotil z igračami v prenosni posteljici in sem ležalnik uporabljala, da sem ga do igrač dvignila.

Ko berem, da ga uporabljate do leta ali celo več ne morem kaj, da mi ne gre na smehuser posted image user posted image  Jaz si predstavljam našo petardo, ki bi si verjetno ta ležalnik naložila na hrbet in z njim vred šibala po stanovanju....user posted image user posted image user posted image

Sploh pa sem ga ravno danes zvečer dala za foro na ležalnik in mu je bilo zabavno celih 5 sekund, potem pa gas......

GA KUPI KATERA? PRAKTIČNO NERABLJEN user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2006 0:25:15   
petra81
Jaz si predstavljam našo petardo, ki bi si verjetno ta ležalnik naložila na hrbet in z njim vred šibala po stanovanju....
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image

Zdej sem se tako nasmejala, pa si verjetno dragi misli, da se mi je zmešalo. Ej rija, dobra si!!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2006 18:17:37   
miši
mi ga od 3.meseca ne uporabljamo več, ker je dojenčica preveč živahna. se  tudi strinjam, da so nekateri premehki in imajo hrbet "vrečast". Naša je kar tko na eno stran zlezla,da se je z glavo naslonila na rob, sploh ni bila tko naravnost pa je bil večinoma ležalnik spuščen do ravne lege....tut naš je skoraj kot nov, ga bomo prodali....

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.12.2006 8:20:51   
Dashenka
Ležalnik (Chicco) je bil pri nas prvih 6m nepogrešljiv kos opreme.
V njem je praktično preživela prve mesece budnega dela življenja. V njem sem jo prenašala po stanovanju, ko sem šla pod tuš ali banjo v kopalnico, ko sem kuhala me je opazovala s kuhinjske mize, ko sem šla zabušavat na teraso itd.

Potem pa smo ga pustili na morju, kjer ga je hči naslednje leto uporabljala namesto stola. V njem je posedala, ko je "brala" knjigice, izbrala si ga za stol za hranjenje.

Na morju ga bomo zagotovo uporabljali še naslednje leto. Zato ti svetujem, da ga še ne oddate naprej oz. podarite.

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2006 9:02:06   
lenika
Mi smo ga prvih 6 mesecev uporabljali samo kolikor je bilo nujno, ker ni bil preveč rad v njem, vseeno pa bi bili težko brez njega.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
3.12.2006 18:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2006 23:25:53   
KaMa
 Mi ga nimamo, smo uporabili jajčko tudi v te namene, zdaj pa pride v poštev že stolček za hranjenje (se da nagnit v polležeče in dol vzet)

Ela, 21.7.2006, 4170g, 52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2006 12:44:36   
beti 1
Pri prvem ga nisem imela, pa tudi če bi ga mi nebi prišel kaj dosti prav, ker se ni znal sam zaposlit, za odložit ga nekam na varno za kratek čas je pa tudi lupinica dobra. Pri drugem smo ga nabavili zato da je bil bolj varen. Je pa Blaž v njem pod igralnim mostom tako užival, da je notri prebil kar veliko časa do nekje šestega meseca, potem sem ga dala notri samo še ko je bil preveč utrujen za lesti po tleh in premalo za zaspat. Zdaj smo ga pa že prodali naprej. Pri devetih mesecih bi verjetno res naredil kot je napisala Rija, z ležalnikom na hrbtu bi plazil po stanovanju kot polž.
Definitivno priporočam takega z oporo pod hrbtom in pa s pettočkovnim zapenjanjem.

(odgovor članu KaMa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?