|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje v KR naj staknem...?
1.12.2006 11:02:09   
Anonimen
... take micene glinene lončke, v katerih je na primer med, med z orehi, ali kaj podobnega, pa ponavadi so zaprti s čebeljim voskom...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje v KR naj staknem...?
1.12.2006 11:05:39   
Anonimen
user posted image  Se mi zdi,da sem to videla v zeliščnih lekarnar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 11:19:28   
Anonimen
to sem videla v starem delu kranja... hm trgovina...hm mislim da "lučka", naravna trgovina v sklopu trgovinc zraven limonija (levo od limonija) zraven bivšega, začasnega massa! Joj upam,da nisem zakomplicirala!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 11:24:31   
Anonimen
Ne bi vedela. Nisem iz teh krajev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 11:55:28   
moder
V Šenčurju, ni ravno Kranj, je trgovina Logar, kjer imajo vse za čebelarje, pa tudi darilne izdelke iz medu. Poglej na www.logar-trade.si. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 11:57:02   
moder
še enkrat link   www.logar-trade.si

prejšnji ne dela, je ena pika preveč. so me preveč slovnico učili.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 12:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina
Ne bi vedela. Nisem iz teh krajev.

Vem, ti se spoznaš samo na izdelke iz hmelja in grozdja. Oproščeno.

Hvala za odgovore. Moder, sem šla gledat na spletno stran, ampak so pod darili navedeni samo neki modelčki za vlivanje sveč in še ena šara. Zgleda, da jih bom res staknila kje v natura trgovinah. Hvala!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 12:38:01   
polona2
Mogoče imajo v trgovini Desetnica, v starem delu Kranja, greš samo po tej ulici, kjer je bil prej Mueller, naravnost proti Prešernu. Samo imajo navite cene, da te že prej opozorim, 

če vtipkaš na Najdi.si "med v glinenih lončkih" ti vrže ven kar nekaj zadetkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2006 12:42:44   
polona2
Če pa bi imela med v kakšni drugi darilni embalaži, lahko kontaktiraš;

http://www.pr-katr.dovje.net/

imajo male lončke medu z orehi, pa med s suhim sadjem, propolis itd., vse lično zapakirano v lesene embalaže, po želji pa ti napišejo tudi posvetilo, še mob. 041 440 647.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 17:29:17   
dory
kwa pa k nam prid:)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2006 22:49:47   
Anonimen
Morm sam povedat, da sem naslov prebrala "Kje v Kr naj vtaknem" ...user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2006 22:50:59   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Morm sam povedat, da sem naslov prebrala "Kje v Kr naj vtaknem" ...user posted image user posted image  user posted image  user posted image

in si se ziher takoj spomnila na našo Ksenči.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?