ronja
|
HIhi, mene to ne bi nič motilo, razen če bi to res cele dneve počel, mene pa zanemarjal Se mi je pa zadnjič zgodilo, da sem bla na najinem računalu, pa grem na bookmarkse in mi je bla ena stvar zanimiva, ni mela takega konkretnega naslova, da bi vedla zakaj se gre, pa jo kliknem, firbec pač . In se mi odprejo ene luštne latino lepotičke, seksi slikce, ne prostaške, men so ble zlo všeč . Fant pa zraven, seveda, jaz se začnem smejat , itak, njemu pa ful nerodno ! Men je bil tooook luštkan ! Sploh mi ni jasno, zakaj mu je blo tok nerodno , saj so ble lepe slikce, nič čudnega ali sprijenega, pa sej sem že prej kdaj vidla kake deklice na njegovem račkotu, ni nikoli skrival tega, še ko nisva skup živela, pa nekoč sem ga prosla, če mi pokaže kake, ki so mu všeč in mi jih je brez problemov, mogoče mu je blo mičkeno nerodno, ampak ne tok kot zdaj. Zadnjič mu je blo pa toook nerodno! Saj ne rečem, je bil srčkan, ko mu je blo nerodno, sem mela pa mal slabo vest, da sem ga spravla v tako situacijo, čeprav ni blo nalašč. Sem mu povedala, da mu nima kej bit nerodno, pa ni prav dost pomagalo, mal sva se hecala, pa je blo mogoče mal boljše, ampak še vedno mi ni jasno, zakaj mu je blo zdaj nerodno... Jih je takoj zbrisal NO, pol sem mu naredila mapco "sex" v bookmarksih in mu obljubla, da tam ne bom nič klikala, da bo lahko mel svoj kotiček , pa da mu ne bom kdaj po pomoti odprla . Je reku, da sem totalni cortek, sam se mi zdi, da ni še nič dal not Moram najt tiste latino lepotičke, se počutim mal krivo Meni se zdi to fajn, da vem, da je še vedno moj stari dobri lubi, ki mu pač sex nekaj pomeni, ne vse, ampak daleč od nič in razumem, da je mal bogi zdaj, ko jaz vsak večer bruham (veselje ), potem pa vsa crknjena razmišljam, če sem zbruhala vse, al bom morala it še 1x in je posteljnih radosti temu primerno zelo malo, česar noben od naju ni bil navajen od prej... Pa naj vsaj gleda! Naj mu bo čim lažje tole, saj je tako super potrpežljiv!
|