|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet
27.11.2006 11:36:51   
Anonimen
želim zanositi.....
jemala sem tudi kontracepcijske tabletke....G mi je rekel, da naj po prenehanju tabletk zanosim šele 4.mesec(da naj 3 mes počakam)....od prijateljic sem izvedela, da če zanosiš v prvih 3 mesecih, bi to bilo lahko nevarno za otroka(baje ima lahko kakšno napako)...zanima me, če je to res....
izvedela pa sem tudi, da so sedaj tabletke tako sestavljene, da so neškodljive plodu....KOMU naj vrjamem????
zdi se mi prav čudno-kaj pa tiste ko zanosijo ob jemanju tabletk???a takrat je pa vse vredu???
če je že katera zanosila v prvih 3 mesecih po prenahanju jemanja tabletk, bi ji bila za odgovor zelo hvaležna...prav tako tudi vsem ostalim..
lep dan!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet
27.11.2006 11:40:18   
Anonimen
Poveča samo možnost splava nič drugega če zanosiš takoj po prenehanju jemanja KT.
Je pa bolj pametno počakat itak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2006 11:42:32   
Petraa
ja,prijateljice so najbrž doktorirale a ne user posted image
otrok ne dobi nobene napake,lahko zanosiš tudi takoj po jemanju KT.kako to misliš da so neškodljive,neškodljive za kaj?Kt so neškodljive ja,lahko se pojavi napaka pri plodu,če ženska ne ve da je zanosila in je KT naprej( do 7-8 tedna naj bi bilo še ok,če jih ženska jemlje,pa je noseča).no,malo sem zabluzla,ampak upam da razumeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.11.2006 11:42:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2006 11:43:21   
Mina1
Poslušaj G, ki pravi, da počakaj oz. pauziraj 3 mesece. Gre za to, da se telo "sčisti" tiste kemije od tabletk in tako. Tudi jaz ti toplo priporočam, kaj pa je to 3je meseci gor ali dol.

Že sedaj pa raje prični z jemanjem Tifola oz. folno kislino, da telo hkrati pripraviš na nosečnost.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2006 11:49:48   
Anonimen
Na Monu sem prebrala od Pušenjaka, da se telo spuca že po prvem mesecu, zato telo ne rabi 3 mesečnega čiščenja. BOlj pravijo zato čakat, da bi se ti naj cikel uredil, ker nekatere imajo po KT mal težave z hormoni. Drugo pa je, da se farmacevti skušajo tako zaščitit pred morebitnimi SS, da ne bi obtoževali, da so za SS krive KT. 

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2006 15:03:48   
petraz
LP! Jaz ti pa povem takole, (kot je meni rekla ginekologinja), priporočajo, da počakaš kaka dva-tri mesece, če pa zanosiš prej pa ni nič narobe. Svetujejo pa, da takoj ko se odločiš,da boš zanosila, začni jemati folno kislino. In prosim en poslušaj vseh traparij!? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?