Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 27.11.2006 8:58:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža! Jaz bi z veseljem šla v postopek z tabo,vendar še moje pošte kar ni.Tebi pa želim vso srečo tega sveta pa nam kaj poročaj kako napreduješ!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 27.11.2006 18:25:49
|
|
|
|
Meka
|
Zdravo Neža, lahko ti rečem samo Srečnica. Jaz sem na čakalni listi šele od konca julija, v četrtek pa imam sestanek z dr. Rejličem glede samega postopka. Kaj mislite, kdaj lahko pričakujem pošto od konzilija. lp M.
|
|
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 27.11.2006 18:36:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Jaz sem bila na čakalano listo dana lani julija in sem bila klicana na razgovor 9.12. Letos že pošto čakam od 30.03 in upam,da jo prejmem drugi mesec. LP Mojca
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 27.11.2006 18:51:54
|
|
|
|
Meka
|
Mojca9000 daj mi ti še malo letnice zraven piši, saj to izgleda, kot a že več kot leto dni čakaš na poziv konzilija, meni pa so rekli, da so čakalne dobe do 12 mesecev. Hvala
|
|
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 27.11.2006 19:10:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Meka! Na zs te čaka moj odgovor! LP Mojca
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 28.11.2006 11:24:50
|
|
|
|
Neža81
|
Meka, letos so se čakalne dobe žal povečale. Na čakalno list sem bila dana 19.1. letos, pošto pa sem dobila 7.10.2006. Meni so januarja rekli da bom morala počakati 6 m. Obljubili so jo avgusta, avgusta pa so obljubili konv novembra, saj se je čakalna doba povečala od 6 do 9 mesecev. Dobila sem jo v 10 meescu. Jaz sem pol leta vsak dan čakala poštarja in bila na koncu razočarana. Po pol leta pa sem zadevo "pozabila", se relaksirala in si rekla ." Ko bo, bo!" Škoda živcev. Boš videla kako bo čas minil! Želim ti, da čimprej dobiš pošto? Mojca 9000... tudi tebi želim, da čimprej odpreš kuverto!
|
|
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 28.11.2006 21:19:50
|
|
|
|
Meka
|
Hvala Neža. Tudi meni so štiri meseci od zadnjega pogovora z dr. hitro minili in upam, da mi bodo še naprej. Velikoo uspeha želim vsem.
|
|
|
|
RE: Katera gre z mano v postopek IVF 29.11.2006 11:51:52
|
|
|
|
neli
|
Pozdravljene! Da,se še jaz uklopim med vas.Nekaj časa še bomo čakale sem prav danes mal poklicala v ambulanto in se je čakalna doba podaljšala.Ne moreš verjet,ko bi se za take stvari kakšen minister našel - verjetno se ne bo!? Želim vam vsem skupaj VELIKO SREČE.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?